Prognoza meteo 3 mai 2024. Cum va fi vremea în Vinerea Mare, în ziua Prohodului Domnului

Cerul va avea înnorări temporare și vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice în Banat, Oltenia, local în Muntenia, pe arii restrânse în Dobrogea și izolat în rest.
Alina Costache
02 mai 2024, 15:35
Prognoza meteo 3 mai 2024. Cum va fi vremea în Vinerea Mare, în ziua Prohodului Domnului

LA NOAPTE

Cerul va avea înnorări temporare și vor fi averse posibil însoțite de descărcări electrice local în Banat și Oltenia și pe arii restrânse în Muntenia, Dobrogea și Transilvania. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile minime se vor situa în general între 3 și 13 grade.

BUCUREȘTI

Cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea pentru averse slabe se va menține în primele ore. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 9…12 grade.

VINERI

Cerul va avea înnorări temporare și vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice în Banat, Oltenia, local în Muntenia, pe arii restrânse în Dobrogea și izolat în rest. În regiunile sud-vestice, pe spații mici, vor fi posibile cantități de apă mai însemnate (15…20 l/mp). Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte, în sud-est și centru. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 27 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade.

BUCUREȘTI

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice datei. Cerul va fi temporar noros, iar spre seară și noaptea vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. T emperatura maximă se va situa în jurul a 21 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

SAMBATA

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și, mai ales după-amiaza și seara, local în vestul, sud-vestul și sudul țării și izolat în rest vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe parcursul zilei în sud-estul și centrul țării, precum și în zona montană aferentă. T emperaturile maxime se vor încadra în general între 17 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREȘTI

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice perioadei. Vor fi înnorări pe parcursul zilei și temporar va ploua slab, iar noaptea cerul se va degaja treptat. Vântul va avea ușoare intensificări ziua și va slăbi în intensitate din a doua parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar minima de 7…9 grade.

DUMINICA

Vremea va fi în general instabilă la munte, precum și în vestul, nord-vestul și centrul țării, unde, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporar accentuate și local averse însoțite de descărcări electrice. Izolat se pot acumula cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În rest cerul va fi variabil spre senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. T emperaturile maxime se vor încadra între 14 și 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade.

BUCUREȘTI

Vremea va fi în general frumoasă și normală termic. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 22 de grade, iar cea minimă va fi de 7…10 grade.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Elena, soția lui Ianis Hagi, în fața celui mai mare test. Nota primită
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
AMENINȚAREA NUCLEARĂ: O NOUĂ CURSĂ A ÎNARMĂRII ÎNTRE SUA, RUSIA ȘI CHINA?
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'