Prognoza meteo 6 iulie. Meteorologii anunță zile de foc. Termometrele vor indica frecvent peste 35 de grade la umbră. Unde vor mai lovi furtuni

După furtunile de cod roșu, vremea se încălzește din nou. Meteorlogii anunță că cel mai lung val de canicula din aceasta vara incepe duminica. Vor fi 11 zile de foc.
Alina Andrei
05 iul. 2024, 15:36
Prognoza meteo 6 iulie. Meteorologii anunță zile de foc. Termometrele vor indica frecvent peste 35 de grade la umbră. Unde vor mai lovi furtuni
Prognoza meteo

Prognoza meteo 6 iulie.  La noapte, cerul va deveni mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zonele montane și în estul Transilvaniei. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, mai scăzute în depresiunile intramontane și ușor mai ridicate pe litoral. Izolat, spre dimineață, vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 16…18 grade, potrivit ANM.

 

Prognoza meteo 6 iulie.  SAMBATA

Vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 23 de grade, ușor mai scăzute în depresiunile intramontane. Cerul va fi variabil ziua în jumătatea estică a țării, iar în rest va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și vestul Carpaților Meridionali.

BUCUREȘTI. Vremea se va menține călduroasă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Citește și: Prognoza meteo 8 iulie – 5 august de la ANM. După furtunile puternice revine canicula

 

Prognoza meteo DUMINICA
ÎN ȚARĂ
Vremea va fi călduroasă, în vestul și sudul țării va deveni caniculară, cu disconfort termic în creștere. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări după-amiază în zona Carpaților Occidentali unde izolat vor fi posibile averse slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 24 de grade, ușor mai coborâte în depresiuni.

BUCUREȘTI
Vremea va deveni caniculară după-amiaza, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 18…20 de grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Citește și: Prognoza meteo. Vremea se schimbă din nou, ce temperaturi vom avea în week-end

 

Prognoza meteo LUNI
ÎN ȚARĂ
Vremea se va menține călduroasă, caniculară în orele amiezii în vestul și sudul țării, local în est și izolat în centru, unde și disconfortul termic va fi ridicat. În cursul zilei, cerul va fi variabil, iar după-amiaza vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice, pe arii restrânse în zonele de munte și cu totul izolat în regiunile intracarpatice și în zonele deluroase din sud. Noaptea cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, posibil cu intensificări trecătoare asociate ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 30 și 37 de grade, iar cele minime între 10…12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 23…25 de grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

BUCUREȘTI
Vremea va fi caniculară în orele amiezii când disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar cea minimă va fi de 19…20 de grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

 

Prognoza meteo MARTI
ÎN ȚARĂ
Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară în orele amiezii în vestul și sudul țării, local în est și izolat în centru, unde și disconfortul termic va fi ridicat. În cursul zilei, cerul va fi variabil, iar după-amiaza vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice, pe arii restrânse în zonele de munte și cu totul izolat în jumătatea vestică a țării. Noaptea cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, posibil cu intensificări trecătoare asociate ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 32 și 38 de grade, iar cele minime între 11…12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 23…26 de grade pe litoral.

BUCUREȘTI
Vremea va fi în continuare caniculară în orele amiezii când disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 37…38 de grade, iar cea minimă de 20…21 de grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 6 iulie 2024, aceste produse pe care toți românii le caută. Se vor vinde instant
Capital.ro
Statul te obligă să declari. Noua regulă impusă din 1 iulie. Te oprește în trafic și te amendează
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în iulie 2024. Pe ce dată se fac plățile
DailyBusiness
Turiștii care fac acest lucru riscă amenzi de 5.000 lei! Este interzis în România!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Mari reduceri pentru români. Unde pot să zboare extrem de repede
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Locul de basm supranumit 'Elveția României'. Se află la 406 km de București și puțini turiști au auzit de el
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Schimbare istorică în România. Se emite pentru maxim 2 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Frații Tate scapă de interdicția de a părăsi România
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!