Prognoza meteo 7 aprilie 2024. Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă, numai bună de încins grătarele la iarbă verde

În ţară, în sud-estul teritoriului valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale, iar în rest vremea va fi caldã pentru aceastã datã, chiar deosebit de caldã în vest şi sud-vest.
Filip Stan
06 apr. 2024, 14:55
Prognoza meteo 7 aprilie 2024. Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă, numai bună de încins grătarele la iarbă verde

Prognoza meteo 7 aprilie 2024. La noapte, ţară, cerul va fi temporar noros. Vor fi averse, trecãtor însoţite şi de descãrcãri electrice în Dobrogea, unde şi cantitãţile de apã vor fi însemnate (izolat 10…15 l/mp), local în Muntenia şi pe arii restrânse în Moldova şi Transilvania.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, în special a Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, unde vor fi rafale de 60….70 km/h, iar spre dimineaţã şi în sud-estul teritoriului, în general cu viteze de 40…45 km/h. Temperaturile minime se vor încadra în general între 4 şi 12 grade. Spre dimineaţã se va forma ceaţã, pe alocuri în nord-vestul şi centrul teritoriului.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a nopţii, când vor fi averse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 9…11 grade.

Prognoza meteo 7 aprilie 2024

În ţară, în sud-estul teritoriului valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale, iar în rest vremea va fi caldã pentru aceastã datã, chiar deosebit de caldã în vest şi sud-vest. Pe parcursul zilei cerul va prezenta înnorãri în Dobrogea, Bãrãgan şi sudul Moldovei, unde local vor fi averse slabe, iar în celelalte regiuni va fi variabil, iar ploi slabe de scurtã duratã vor fi posibile izolat, dupã-amiaza prin zonele deluroase şi montane din Transilvania, Muntenia şi Oltenia.

Noaptea cerul va fi mai mult senin, iar izolat se va forma ceaţã, cu o probabilitate mai ridicatã în centru şi sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în prima parte a intervalului în sud-estul ţãrii, precum şi la munte, cu viteze de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 15…16 grade pe litoral şi în Deltã şi 26 de grade în Banat şi vestul Olteniei, iar cele minime între 3 şi 13 grade, cu valori mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã spre -2 grade.

În Bucureşti, vremea va fi în general frumoasã şi caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi temporar noros pe parcursul zilei, dar probabilitatea pentru ploi de scurtã duratã va fi redusã, iar noaptea va fi mai mult senin. Vântul va avea intensificãri ziua, cu viteze în general de 35…40 km/h, iar noaptea va fi în general slab. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã de 7…10 grade.

Prognoza meteo 8 aprilie 2024

În ţară, vremea va fi predominant frumoasã, iar în cea mai mare parte a ţãrii va fi mult mai caldã decât în mod obişnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil în regiunile sud-estice şi mai mult senin în restul teritoriului şi vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sudul Banatului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 27 de grade, uşor mai mici pe litoral (unde se vor înregistra 18…19 grade), iar cele minime vor fi de la 0…2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali pânã la 14 grade în Dealurile de Vest. Vor fi condiţii de ceaţã dimineaţa şi noaptea pe litoral şi în zonele depresionare.

În Bucureşti, vremea va fi frumoasã şi mai caldã decât normal în prima decadã a lunii aprilie. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 23 de grade, iar cea minimã va fi de 6…9 grade.

Prognoza meteo 9 aprilie 2024

În ţară, vremea se va menţine predominant frumoasã, iar valorile termice vor fi semnificativ mai ridicate faţã de normele perioadei în cea mai mare parte a ţãrii. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 28 de grade, uşor mai mici pe litoral şi în deltã, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane, spre 2 grade.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sudul Banatului şi izolat în Moldova şi pe crestele montane. Vor fi condiţii de ceaţã pe litoral, în deltã şi în zonele depresionare.

În Bucureşti, vremea va fi în continuare frumoasã şi caldã pentru aceastã perioadã din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 7…10 grade.

Prognoza meteo 10 aprilie 2024

În ţară, vremea va fi în continuare predominant frumoasã şi mult mai caldã decât în mod obişnuit în aceastã perioadã a anului. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 28 de grade, uşor mai mici pe litoral şi în deltã, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane, spre 3 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri noaptea în nordul şi în vestul ţãrii, dar probabilitatea de ploaie va fi redusã.

Vântul va sufla slab şi moderat, izolat cu uşoare intensificãri în a doua parte a intervalului în Moldova. În orele dimineţilor, izolat se va semnala ceaţã.

În Bucureşti, vremea va fi frumoasã şi deosebit de caldã pentru aceastã perioadã din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 25 de grade, iar cea minimã va fi de 8…11 grade.

Prognoza meteo 11, 12, 13 aprilie 2024

În ţară, în primele douã zile, vremea va fi caldã în toate regiunile, chiar deosebit de caldã pentru aceastã perioadã în sudul ţãrii, apoi se va rãcori. Probabilitatea pentru averse locale va creşte de la mijlocul intervalului în majoritatea regiunilor.

În Bucureşti, vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã perioadã în primele douã zile, apoi se va mai rãcori; de la mijlocul intervalului va creşte probabilitatea pentru averse.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Pui umplut. O rețetă fabuloasă, transmisă din generație în generație
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Asociația de proprietari îți ia banii. Toți proprietarii de apartamente trebuie să plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Repartizarea computerizată a absolvenților clasei a VIII-a va avea loc pe 24 iulie
MediaFlux
Cine ia LOCUL lui BIDEN! S-a aflat după DEMISIE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'