Prognoza meteo 7 august. Gata cu ploile. Meteorologii anunță unde se întorc căldurile

Gata cu ploile. Meteorologii anunță că vremea se încălzește în mare parte din țară. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 33 de grade.
Alina Costache
06 aug. 2024, 16:03
Prognoza meteo 7 august. Gata cu ploile. Meteorologii anunță unde se întorc căldurile

Prognoza meteo 7 august. La noapte, vor mai fi înnorări și averse pe arii restrânse în Moldova, Dobrogea, Carpații Orientali și vestul Carpaților Meridionali și cu totul izolat în Transilvania. În celelalte regiuni cerul va deveni mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul teritoriului și în zona montană înaltă a Carpaților Meridionali. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade. Spre dimineață, în depresiuni se va forma ceață.

București. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 15…17 grade.

 

Prognoza meteo 7 august MIERCURI

Valorile termice diurne vor fi mai ridicate față de ziua precedentă în toate regiunile, iar vremea va deveni călduroasă în Câmpia Română și local în Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și averse ziua pe arii restrânse în Carpații Orientali și în Moldova și izolat în Dobrogea, restul zonei montane și posibil în Transilvania și Muntenia. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în est și sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 33 de grade, iar cele minime vor fi de la 8…9 grade în depresiunile Carpaților Orientali, până spre 21…22 de grade pe litoral. Noaptea cerul va fi mai mult senin, însă spre dimineață, pe areale mici se va forma ceață.

București. Vremea se va încălzi față de ziua anterioară, astfel că după-amiaza va fi călduroasă, cu o temperatură maximă de 31…33 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin la începutul zilei și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 15…18 grade, potrivit ANM.

Citește și: România lovită de furtuni puternice. ANM a emis cod portocaliu și galben de ploi torențiale și grindină

 

Prognoza meteo JOI
Vremea va continua să se încălzească, devenind călduroasă în majoritatea zonelor, local caniculară în sudul țării unde disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și izolat averse după-amiaza cu precădere în zonele montane. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 29 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, până la 9…10 grade.

București. Vremea va fi călduroasă, cu temperaturi și disconfort termic în creștere. Temperatura maximă se va situa în jurul a 34 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea și vântul va sufla slab până la moderat.

Citește și: Averse torenţiale, grindină şi furtuni electrice. Urgie peste cupola de foc în orele următoare. Harta ANM a intemperiilor

 

Prognoza meteo VINERI
Vremea va fi călduroasă în sudul și vestul țării, iar în Oltenia și Muntenia, local va fi caniculă și disconfort termic ridicat. În rest, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când la munte, local în nord-estul și centrul țării și pe arii restrânse în sud și în est vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi posibile cantități de apă mai însemnate, vijelii și grindină. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 și 36 de grade, iar cele minime între 11…12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21…22 de grade pe litoral.

București. Vremea va fi călduroasă, caniculară în orele amiezii, când disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate spre seară când vor fi posibile averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade.

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cele mai avantajate zodii până pe 23 august. Vești bune, bani și fericire pentru 4 nativi
Capital.ro
Românii PIERD BANII. Ajutorul de care au maximă nevoie: Rușine națională!
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
CUTREMUR PUTERNIC ÎN ROMÂNIA în urmă cu scurt timp. Anunțul făcut de INFP
Adevarul
Impactul declarațiilor ÎPS Teodosie: Normele religioase stricte lasă urme care persistă și în viața adultă ANALIZĂ
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Tricoul, obligatoriu în afara plajei. Te amendează pe loc, s-a dat Ordonanță
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
Oana Niculescu Mizil, transformată TOTAL de când e o femeie singură! A rupt plaja-n două când s-a ridicat de pe şezlong
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Când vor intra pensiile recalculate pe card! Data la care se livrează pensiile în luna septembrie
Capital.ro
S-a dat ordin la nivel național până pe 11 august. Poliția Română avertizează conducătorii auto
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Adrian n-a mai apucat să se însoare! Cine e, de fapt, jandarmul mort în accidentul din Cluj
substantial.ro
Cel puțin cinci persoane rănite într-un atac cu rachetă Iskander în Harkov
MediaFlux
PENSIONARII care vor pierde BANI de la 1 septembrie LA RECALCULARE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!