Prognoza meteo 7 decembrie. Vremea se răceşte şi revin ninsorile, inclusiv la Bucureşti

Vremea se răceşte în toată ţara şi va ploua în mare parte din ţară. Spre seară, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, cu precădere în sudul, centrul și estul teritoriului. În regiunile sudice și sud-vestice se va depune strat de zăpadă. La munte vor predomina ninsorile, temporar viscolite. Şi la Bucureşti vremea va continua să se răcească. Ziua, trecător, va ploua slab, iar spre seară și noaptea vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.
Ionela Marcu
06 dec. 2020, 14:57
Prognoza meteo 7 decembrie. Vremea se răceşte şi revin ninsorile, inclusiv la Bucureşti
Prognoza meteo 7 decembrie. ANM.

Prognoza meteo 7 decembrie. La Bucureşti, cerul va fi noros, trecător va ploua slab, iar vântul va sufla moderat. Temperatura minimă va fi de 1…3 grade.

 

Prognoza meteo 7 decembrie. Luni în toată ţara și va fi în general închisă. Aria precipitaţiilor se va extinde treptat dinspre sud-vest și va cuprinde majoritatea regiunilor. La început vor fi ploi, cu tendință de transformare în lapoviță și ninsoare mai ales spre seară și noaptea, cu precădere în sudul, centrul și estul teritoriului. În regiunile sudice și sud-vestice, cantitățile de apă vor fi local moderate și se va depune strat de zăpadă. La munte vor predomina ninsorile, temporar viscolite, iar stratul de zăpadă nou depus va fi mai consistent în Munții Banatului și Carpații Meridionali. Pe alocuri se va forma polei. Vântul va avea intensificări în aproape toată țara, cu viteze, în general, între 50 și 60 km/h, iar în sudul Banatului și pe crestele montane vor fi rafale de peste 70…80 km/h. Temperaturile maxime, în scădere mai accentuată în regiunile nord-estice, unde vor fi predominant negative, se vor situa între -3…-1 grad în Moldova şi 10…11 grade în Crişana și Maramureș, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 şi 6 grade. Izolat, dimineața, va mai fi ceaţă.

Prognoza meteo 7 decembrie. La Bucureşti vremea va continua să se răcească şi se va menţine închisă. Ziua, trecător, va ploua slab, iar spre seară și noaptea vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, posibil moderate cantitativ. Temporar, vântul va avea intensificări, cu rafale de 40…50 km/h. Temperatura maximă va fi de 2…4 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo pentru luna decembrie. Cum va fi vremea de Sărbătorile de iarnă

 

Prognoza meteo MARTI. Vremea se va menține închisă în sudul și estul țării, unde local vor fi precipitații, mixte în Moldova și, local, în Muntenia și mai ales ploi în rest. La munte, în special în Carpații Meridionali și Orientali vor predomina ninsorile, trecător viscolite și va continua să se depună strat de zăpadă. În celelalte regiuni, cerul va fi doar temporar noros și precipitațiile, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restrânse, îndeosebi în prima parte a zilei. Pe alocuri, se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în sud-est, sud-vest și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 grade în Moldova și 8…9 grade în regiunile vestice și pe litoral, iar cele mInime vor fi cuprinse, în general, între -6 și 4 grade. Noaptea, local, va fi ceață, mai ales în vest și sud.

BUCUREȘTI Vremea se va menţine în general închisă. Trecător se vor semnala precipitații mixte, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări ziua, când vor fi rafale de 40…50 km/h. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

 

Prognoza meteo MIERCURI. Vremea se va încălzi, îndeosebi în regiunile intracarpatice, dar va fi în general închisă. Vor fi precipitații, mai ales ploi, izolat însemnate cantitativ, ziua mai ales în sud-vest, iar spre seară și noaptea în majoritatea regiunilor. În zona de munte vor predomina ninsorile. Izolat se va mai depune polei, cu precădere în regiunile estice și la munte. Local și temporar, vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari pe crestele montane înalte, unde, trecător, va viscoli zăpada. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 0 și 12 grade, iar cele minime între -2 și 9 grade. Mai ales dimineața, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI Vremea se va menține închisă și, mai ales spre seară și noaptea, va ploua. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă, în creștere față de intervalul precedent, va fi de 2…3 grade. Dimineața, vor fi condiții de ceață.

 

Prognoza meteo JOI. Vremea va deveni caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată în vestul, centrul și sudul țării, dar va fi în general închisă. Va ploua temporar, mai ales în estul, sudul și centrul țării. La munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est, sud-vest și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 12 grade, iar cele minime se vor situa între 2 și 10 grade.

BUCUREȘTI Vremea se va încălzi, dar se va menține închisă și, temporar, va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Nu ai dreptul să spui NU polițistului. Se suspendă instant permisul auto
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbare radicală de vreme în România. Scăpăm de un mare chin
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?