Prognoză meteo 7 martie 2022. Temperaturi foarte scăzute pentru această perioadă

În zilele următoare, vremea se va menţine închisă şi se vor semnala precipitaţii îndeosebi sub formă de ninsoare.
Alina Costache
06 mart. 2022, 16:21
Prognoză meteo 7 martie 2022. Temperaturi foarte scăzute pentru această perioadă

Prognoză meteo 7 martie 2022. La noapte, cerul va fi noros și se vor semnala precipitații mixte în Banat și în Crișana, mai ales ninsori în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și doar ninsori la munte, local în Transilvania și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu ușoare intensificări pe litoral și în sudul Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -7 şi 1 grad.

În Bucureşti, cerul va fi noros, temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad.

Prognoză meteo 7 martie 2022

Vremea va fi în general închisă. Temporar vor fi precipitații sub formă de ninsoare la munte și mai ales lapoviță și ninsoare în restul teritoriului. Acestea vor fi pe arii relativ extinse în sud, în est și în centru și doar izolat în celelalte regiuni. Local se vor acumula cantități de precipiații de 5…10 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 6 grade, iar cele minime între -8 și 1 grad.

În Bucureşti, vremea va fi închisă. Temporar, cu precădere seara şi noaptea, se vor semnala precipitații mai ales sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -1…0 grade.

Citeste si PROGNOZA METEO LUNARĂ. Vreme rece pentru luna martie, nu scăpăm de ninsori şi viscol

Prognoză meteo 8 martie 2022

Vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de sud a țării și va prezenta înnorări temporare în rest. Vor fi precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare la munte și mai ales ninsoare și lapoviță în Oltenia, Moldova, local în Muntenia și Transilvania și izolat în celelalte regiuni.

Vântul va sufla slab şi moderat, pe arii restrânse cu ușoare intensificări în vestul și nord-estul teritoriului, iar noaptea pe
litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -10 și -2 grade.

În Bucureşti, vremea va fi rece pentru această dată şi în general închisă. Trecător se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla moderat ziua și în general slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -5…-4 grade.

Prognoză meteo 9 martie 2022

Vremea va deveni deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, geroasă noaptea în centru și pe alocuri în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 6 grade, iar cele minime între -15 și -4 grade, mai ridicate pe litoral, spre -2 grade. Cerul va fi temporar noros şi local va ninge slab în sud, în est, la munte şi posibil, izolat în celelalte regiuni.

Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări în regiunile estice, sud-estice, vestice și pe crestele montane.

În Bucureşti, vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -9 grade. Cerul va fi mai mult noros ziua, când, trecător, vor fi condiții de ninsoare slabă, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoză meteo 10 martie 2022

Vremea va fi în continuare deosebit de rece, chiar geroasă dimineața și noaptea în centrul țării și pe alocuri în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 și 4 grade, iar cele minime între -16 grade în estul Transilvaniei și -4 grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul, în estul țării și la munte, unde local va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în regiunile estice, sud-estice, vestice și pe crestele montane.

În Bucureşti, vremea se va menține deosebit de rece. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -9…-8 grade. Cerul va fi temporar noros, iar condițiile de ninsoare reduse. Vântul va sufla moderat ziua și în general slab noaptea.

Citeste si Prognoza METEO martie 2022. Luna începe cu vreme de iarnă şi se termină cu temperaturi de vară

Prognoză meteo 11-12-13 martie 2022

În prima zi vremea va fi în continuare deosebit de rece pentru prima jumătate a lunii martie, apoi se va încălzi ușor și treptat. În exteriorul arcului carpatic, pe arii restrânse vor fi precipitații slabe.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
SE CONFISCĂ mașinile pe loc. Regulile se aplică deja LA GRANIȚA cu România
Playtech.ro
Cât de deștept ești în funcție de forma frunții. Mihai Voropchievici: Ei au o inteligenţă sclipitoare
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Omul care l-a făcut pe Ceaușescu președinte. Unul dintre cele mai misterioase personaje din istoria românilor, stalinizatorul României
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
El va fi viitorul președinte. Traian Băsescu știe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Andrei Versace, dator la CĂMĂTARI?! Un prieten rupe tăcerea despre sursa de venit a influencerului: „Avea...”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
ESTE ILEGAL să îți repari propria MAȘINĂ. Se consideră infracțiune
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Traian Băsescu despre alegerile prezidențiale: „Lasconi rămâne favorita mea în acest an”
MediaFlux
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'