Prognoza meteo 8 decembrie 2023. Continua ninsorile în aceste zone ale României

Prognoza meteo 8 decembrie 2023. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi mai mult noros ziua și parțial noros noaptea. Vor fi precipitații slabe sub formă de ninsoare local la munte, iar în Dobrogea și pe arii restrânse în restul teritoriului mixte.
Filip Stan
07 dec. 2023, 17:05
Prognoza meteo 8 decembrie 2023. Continua ninsorile în aceste zone ale României
Prognoza meteo 8 decembrie, la noapte, în țară

Cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare în Moldova, Muntenia, la munte, mixte, local în Transilvania, Maramureș, zona continentală a Dobrogei, zona deluroasă a Banatului și a Crișanei și mai ales ploi și lapoviță în rest. Pe alocuri se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral, unde la rafală se vor atinge viteze de până la 40…50 km/h. Temperaturile minime se vor situa între -5 și 2 grade. Pe arii restrânse se va forma ceață.

Prognoza meteo 8 decembrie, la noapte, în București

Cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -2…0 grade.

Prognoza meteo 8 decembrie, vineri, în țară

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi mai mult noros ziua și parțial noros noaptea. Vor fi precipitații slabe sub formă de ninsoare local la munte, iar în Dobrogea și pe arii restrânse în restul teritoriului mixte. Izolat se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud-estul țării, unde la rafală se vor atinge viteze în general de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 7 grade, iar cele minime, în general, între -8 și 1 grad. Mai ales noaptea, local se va forma ceață.

Citește și Prognoza meteo: Polei peste care se depune strat de zăpadă. Ninsorile se extind în toată ţara

Prognoza meteo 8 decembrie, vineri, în București

Vremea va fi închisă, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad.

Prognoza meteo 9 decembrie, sâmbătă, în țară

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei date. Cerul va fi variabil la munte, dar va prezenta înnorări în zonele mai joase de relief, unde, mai ales dimineața și noaptea, local, se va semnala ceață, iar izolat vor fi precipitații slabe mixte și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, în special pe litoral, unde la rafală se vor atinge viteze, în general, de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 8 grade, iar cele minime între -9 și 2 grade.

Prognoza meteo 9 decembrie, sâmbătă, în București

Vremea va fi în general închisă și trecător vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -1…1 grad. Spre sfârșitul intervalului se va forma ceață.

Prognoza meteo 10 decembrie, duminică, în țară

Vremea se va încălzi ușor față de intervalul precedent. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații mixte în vestul, nordul și centrul țării și temporar noros în rest, unde doar izolat vor fi mai ales ploi. La munte vor predomina ninsorile și lapovița. Vor fi condiții de producere a poleiului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 8 grade, iar cele minime între -5 și 3 grade, mai ridicate pe litoral, spre 5…6 grade. Mai ales dimineața și noaptea, local, se va semnala ceață.

Citește și România, lovită de un ciclon polar, temperaturi resimţite de MINUS 25 de grade Celsius. ANM: Vor fi precipitații în toată țara

Prognoza meteo 10 decembrie, duminică, în București

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi temporar noros, iar în prima parte a zilei și din nou noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!