Prognoza meteo 8 iulie. Temperaturile cresc din nou după furtuni. În ce zone va mai ploua

Vremea se încălzeşte din nou în mare parte din ţară. Termometrele vor indica din nou temperaturi de peste 32 de grade, inclusiv la Bucureşti. Va mai ploua în vestul ţării, la munte, dar pe arii restrânse în sud.
Alina Costache
07 iul. 2022, 17:28
Prognoza meteo 8 iulie. Temperaturile cresc din nou după furtuni. În ce zone va mai ploua

Prognoza meteo 8 iulie. Vineri vremea va deveni mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă în regiunile sud-estice, iar în rest va fi apropiată de normalul termic, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 32 de grade. În jumătatea de vest a țării, local la munte și pe arii restrânse în rest, cu probabilitate mai mare în sud, vor fi înnorări temporar accentuate și averse însoţite și de descărcări electrice. Pe spații mici, cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est şi sud-est, dar și de scurtă durată în timpul ploilor. Minimele termice se vor încadra între 9 grade în depresiuni şi 21 de grade pe litoral.

BUCUREȘTI. Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și vor mai fi condiții pentru ploi slabe, trecătoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

Citeşte şi: Alertă meteo de ploi abundente şi vijelii în Bucureşti şi alte 11 judeţe. Prognoza meteo actualizată

Prognoza meteo SAMBATA

Valorile termice se vor situa peste cele specifice perioadei în regiunile sud-estice, în extremitatea nordică vor caracteriza o vreme răcoroasă, iar în rest se vor apropia de cele normale. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade, cu valorile mai ridicate în Bărăgan. Cerul va fi temporar noros și vor semnala averse şi descărcări electrice în zonele montane și submontane, local în jumătatea de vest a țării și pe spații mici în rest. Pe arii restrânse se vor acumula cantități de apă mai importante. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări mai ales după-amiaza și seara în Moldova, Dobrogea, jumătatea de est a Munteniei și pe alocuri în celelalte regiuni. Minimele termice se vor încadra în general între 11 şi 18 grade.

BUCUREȘTI. Vremea va fi caldă. Cerul va fi temporar noros și cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat ziua și în general slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade, potrivit ANM.

Citeşte şi: Cerul s-a făcut brusc verde. Imaginile care au bulversat o lume întreagă GALERIE FOTO

 

Prognoza meteo DUMINICA
În vestul, centrul și nordul țării, vremea va fi în general instabilă, iar temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă. În aceste zone, vor fi înnorări temporar accentuate și local averse și descărcări electrice. Izolat vor fi cantități de apă însemnate și condiții de grindină. În restul teritoriului, temperaturile vor fi apropiate de cele normale, cerul va fi variabil și doar pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în cursul zilei în regiunile vestice, sud-vestice, centrale și estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 30 de grade, iar cele minime între 9 și 20 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

BUCUREȘTI. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, astfel că maxima se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar minima va fi de 14…15 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei, când vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat.

 

Prognoza meteo LUNI
Temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, exceptând extremitatea sudică și de sud-est, unde vor fi apropiate de cele normale. Astfel, maximele vor fi cuprinse între 20 și 29 de grade, iar minimele între 5…6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18…20 de grade pe litoral. În nordul, nord-estul și centrul țării și la munte, cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales în cursul zilei, local vor fi averse, însoțite izolat de descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și doar pe suprafețe mici vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va avea intensificări în cursul zilei la munte și local în celelalte regiuni, iar noaptea va slăbi în intensitate.

BUCUREȘTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza, dar probabilitatea de ploaie slabă va fi redusă. Vântul va sufla în general moderat în prima parte a intervalului, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 27…29 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade, ușor mai coborâtă în zona periurbană.

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
“De ce îmi amorțesc mâinile și picioarele?”. Motivele reale pentru care ți se întâmplă așa ceva
Capital.ro
România a depășit Ungaria. Umilință supremă pentru unguri
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Dispare o mare bancă din România! Schimbarea majoră pentru mii de clienți
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Teo Trandafir, topită după Valeriu Gheorghiță. Monica Bîrlădeanu a aflat de la televizor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Vin direct la tine acasă și te controlează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Doi muncitori răniți grav după ce au căzut de la înălțime din telescaunul Parâng
MediaFlux
TELESCAUN CĂZUT ÎN ROMÂNIA! SUNT VICTIME
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!