PROGNOZA METEO. Averse slabe şi descărcări electrice tulbură vara prelungită din septembrie

Cerul va fi variabil în est şi sud-est, precum şi în zona de munte şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 6...8 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 17...19 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest. Mai ales în depresiunile intramontane şi pe vãi, izolat, se va forma ceaţã.
Filip Stan
11 sept. 2023, 15:07
PROGNOZA METEO. Averse slabe şi descărcări electrice tulbură vara prelungită din septembrie
Prognoza meteo duminică 3 septembrie 2023. Când se reăceşte vremea, actualizare de la ANM

Prognoza meteo MARTI

TARA
Vremea va fi în general frumoasã şi cãlduroasã dupã-amiaza în regiunile vestice şi sudice. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri dupã-amiaza şi seara în zona de munte şi în nord-estul teritoriului, unde izolat vor fi averse slabe, posibil însoţite şi de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, trecãtor cu uşoare intensificãri pe parcursul zilei în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 7…8 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 18…20 de grade în Dealurile de Vest şi pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, în depresiuni şi pe vãi, izolat se va semnala ceaţã.

BUCURESTI
Vremea va fi frumoasã şi va deveni cãlduroasã dupã-amiaza, când se va înregistra o maximã termicã de 31…32 de grade. Cerul va fi mai mult senin şi vântul slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 13…15 grade.

Prognoza meteo lunară. Vara se prelungeşte şi în septembrie, vortexul toamnei ocoleşte România

Prognoza meteo MIERCURI

TARA
Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii, astfel cã temperaturile maxime vor fi de la 24…25 de grade pe litoral pânã la 33…34 de grade local în Câmpia Românã şi în Câmpia de Vest. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri temporare dupã-amiaza în zona montanã şi în nord-est, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi de scurtã duratã, dar şi în a doua parte a nopţii în vestul, centrul şi nordul teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi averse şi posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu uşoare intensificãri în sud-est. Minimele termice se vor situa între 7…8 grade în estul Transilvaniei şi 20 de grade pe litoral şi în Dealurile de Vest. La începutul intervalului, în depresiuni şi pe vãi, izolat vor mai fi condiţii de ceaţã, anunţă ANM.

BUCURESTI
Vremea se va menţine cãlduroasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 33…34 de grade, iar cea minimã de 13…16 grade.

Prognoza meteo JOI

TARA
În vestul, nordul şi centrul teritoriului, precum şi în zona de munte, vremea va deveni în general instabilã, iar valorile termice diurne vor fi mai scãzute faţã de ziua precedentã şi se vor apropia de mediile multianuale. În Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, în nordul Moldovei, precum şi în zonele de munte, cerul va prezenta înnorãri temporar accentuate şi local se vor semnala averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, iar izolat vor fi condiţii pentru cantitãţi de apã însemnate şi grindinã. În regiunile sudice şi sud-estice, vremea se va menţine cãlduroasã în condiţiile unui cer variabil, iar fenomene asociate instabilitãţii atmosferice vor fi doar pe arii restrânse. Intensificãri temporare ale vântului vor fi pe parcursul zilei şi în extremitatea de sud-est a ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 23 şi 33 de grade, iar cele minime între 11 şi 20 de grade.

Prognoza ANM septembrie 2023. Toamna deschide frigiderul peste România, sezonul rece se simte cu fiecare picătură

BUCURESTI
Vremea va fi în continuare cãlduroasã. Cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru fenomene asociate instabilitãţii atmosferice va fi în creştere spre sfârşitul intervalului. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 33…35 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade.

Prognoza meteo VINERI

TARA
Vremea va deveni în general instabilã şi în regiunile extracarpatice. Local în centrul, sudul şi estul ţãrii cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi vor fi averse, pe alocuri însoţite de descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. În restul teritoriului cerul va fi variabil şi fenomene asociate instabilitãţii atmosferice vor fi doar izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 23 şi 28 de grade, iar cele minime între 11 şi 20 de grade.
BUCURESTI
Valorile termice vor fi în scãdere şi se vor situa în jurul celor specifice perioadei. Cerul va avea înnorãri temporare şi dupã orele amiezii vor fi perioade cu averse însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 14…16 grade.

Prognoza meteo SAMBATA, DUMINICA, LUNI

TARA
Tendinţa Evoluţiei Vremii pentru Intervalul 16.09.2023 Ora 09:00 – 19.09.2023 Ora 09:00
Valorile termice diurne se vor situa peste mediile multianuale specifice mijlocului de septembrie. Probabilitatea pentru ploi locale şi descãrcãri electrice va fi mai ridicatã în primele douã zile ale intervalului.
BUCURESTI
Valorile termice diurne se vor situa peste mediile multianuale ale perioadei. Probabilitatea de ploaie va fi temporar ridicatã.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!