PROGNOZA METEO. Cum va fi VREMEA în URMĂTOARELE ZILE

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă valori termice normale pentru această perioadă, în primele zile ale săptămânii. În Bucureşti condiţiile de ploaie sunt reduse, iar temperatura maximă va fi de 21 de grade.
Alina Costache
25 sept. 2017, 13:47
PROGNOZA METEO. Cum va fi VREMEA în URMĂTOARELE ZILE

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
25.09.2017 ORA 21 – 26.09.2017 ORA 09

ÎN ŢARĂ. Cerul va fi temporar noros și va ploua slab, pe arii restrânse în sud-vest și la munte și cu totul izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în sudul Banatului și al Moldovei, în Dobrogea și în Bărăgan, precum și la munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 17…18 grade pe litoral. Vor fi condiții de ceață în zonele joase.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura minimă va fi de 13…14 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
26.09.2017 ORA 09 – 27.09.2017 ORA 09

ÎN ŢARĂ. Valorile termice diurne vor continua să crească ușor în regiunile intracarpatice, unde vremea va deveni ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, în timp ce în restul teritoriului valorile termice se vor situa în jurul celor normale climatologic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade în nordul Moldovei și 25 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor situa între 1 grad în depresiuni și 16 grade pe litoral. Cerul va avea înnorări în regiunile sudice, sud-vestice și în zona de munte, unde numai izolat și trecător va ploua slab și va fi variabil în celelalte regiuni. Vântul va avea unele intensificări în sud-est și la munte, cu viteze mai mari pe litoral. Vor fi condiții de ceață în zonele joase.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi normală termic. Cerul va avea unele înnorări, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 10…11 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
27.09.2017 ORA 09 – 28.09.2017 ORA 09

ÎN ŢARĂ. Valorile termice vor fi în ușoară scădere față de ziua precedentă. Cerul va fi temporar noros și numai izolat și trecător vor fi ploi slabe sau burniță în sud-vestul și sud-estul țării, precum și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în regiunile sudice, cu viteze mai mari pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15…16 grade în nordul Moldovei și 21…22 de grade, local, în jumătatea de vest a
teritoriului, iar cele minime se vor situa între 5 și 14 grade, mai coborâte în depresiuni, spre 0…2 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase vor fi condiții de ceață, iar izolat și de brumă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura aerului, în ușoară scădere față de ziua anterioară, va avea valoarea maximă de 18…20 de grade și cea minimă de 8…10
grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
28.09.2017 ORA 09 – 29.09.2017 ORA 09

ÎN ŢARĂ. Vremea va continua să se răcească, devenind răcoroasă în regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în jumătatea de sud a teritoriului, dar numai izolat în sud-est va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în regiunile sudice și la munte, mai ales în cursul zilei. Temperaturile
maxime se vor încadra între 13…14 grade în nordul Moldovei, în Delta Dunării și în depresiuni și 21 de grade în vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 10 grade. Dimineața și noaptea în zonele joase vor fi condiții de ceață, iar în depresiuni, de brumă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Vremea va deveni răcoroasă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
29.09.2017 ORA 09 – 30.09.2017 ORA 09

ÎN ŢARĂ. Vremea se va menține răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul teritoriului, dar numai izolat va ploua slab în sud-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 20 de grade, iar cele minime între -2 grade în depresiunile
Carpaților Orientali și 11…12 grade pe litoral. Dimineața și noaptea în zonele joase vor fi condiții de ceață și, izolat, de brumă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL
30.09.2017 ORA 09 – 03.10.2017 ORA 09

ÎN ŢARĂ. Vremea se va menține răcoroasă. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai mare spre sfârșitul intervalului în regiunile sud-vestice.

VREMEA ÎN  BUCUREŞTI. Vremea se va menține răcoroasă, iar probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Vreme de toamnă, cu temperaturi scăzute şi ploi răzleţe

 

Spynews
Românii s-au bătut crunt cu polițiștii din Leeds! Au răsturnat și incendiat mașini: „Să vină mascații de la București” | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Locul din România supranumit litoralul de la munte. Puține persoane știu de existența lui, deși zona e plină de atracții turistice
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Te obligă să plătești. S-a dat ordinul în România
Playtech.ro
Cât costă să mergi cu elicopterul la festivalul Electric Castle 2024. E ultima fiță
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
Au fost găsite noi fragmente osoase în Vaslui. Și acestea ar purta „semnătura” Narcisei și a lui Zoro
Spynews
30 de elevi din Coreea de Nord, uciși pentru că s-au uitat la seriale sud-coreene. Au fost împușcați în văzul tuturor
Evz.ro
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Răsturnare de situație în cazul morții Mariei Diana, tânăra ucisă de urs la Jepii Mici: ”Băiatul era singur și
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Raed Arafat a dat ORDINUL în România. Este obligatoriu de joi, 18 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Top 5 atracții turistice în Oslo: ce nu trebuie să ratezi
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'