PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în WEEKEND

PROGNOZA METEO. Sâmbătă vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, mai ales în regiunile intracarpatice sl a munte. Duminică, însă valorile termice vor marca o scădere, mai ales în regiunile sudice si estice, unde vremea va fi în general închisă, local va fi ceată si, pe arii restrânse, burnită sau ploaie slabă.
Alina Costache
18 nov. 2016, 13:48
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în WEEKEND

LA NOAPTE: La deal şi la munte cerul va fi mai mult senin, dar în zonele joase de relief, local va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, ce pot fi asociate cu burniţă sau ploaie slabă. Cu totul izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi în vestul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 si 9 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -5 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 0…2 grade. Vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Cerul va fi variabil, dar cu precădere dimineata si noaptea, se va semnala ceată, local în sud, centru si nord-est şi pe arii mai restrânse în rest, iar în a doua parte a intervalului, în regiunile extracarpatice, se va accentua nebulozitatea joasă, posibil asociată trecător cu burniţă sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în estul şi vestul ţării, precum si la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 grade în Transilvania şi 18 grade în Dealurile de Vest.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Valorile termice, în special cele minime, se vor situa peste mediile multianuale. Cerul va fi variabil în mare parte a zilei, dar dimineata vor fi condiţii de ceată, iar seara si noaptea va fi nebulozitate joasă, posibil asociată trecător cu burnită. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Valorile termice vor marca o scădere, mai ales în regiunile sudice si estice, unde vremea va fi în general închisă, local va fi ceată si, pe arii restrânse, burnită sau ploaie slabă. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ceata se va semnala izolat, în special în zonele depresionare. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în Banat, Moldova si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 si 15 grade. (5…6 grade in vestul Olteniei si in Moldova, unde ceata va fi persistenta si 17 grade in Dealurile de Vest)

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea va fi închisă, iar valorile termice vor marca o scădere usoară fată de ziua precedentă. Trecător vor fi conditii de burnită şi, îndeosebi dimineata si noaptea, se va semnala ceată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. În sudul si estul tării, vremea se va mentine în general închisă, local se va semnala ceată, asociată trecător cu burnită sau ploaie slabă şi vor fi condiţii de polei. În restul teritoriului, valorile termice vor fi, în continuare, mai ridicate decât normele perioadei, cerul va fi variabil si doar izolat, dimineata si noaptea, va fi ceată. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în Delta Dunării, sudul Banatului, nordul Moldovei si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 si 14 grade. (in jur de 4 grade in Moldova si 15 grade in Maramures si Dealurile de Vest)

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea se va mentine închisă si vor fi conditii de ceată si burnită. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

TENDINTA

MARTI – În sudul si estul tării vremea se va mentine închisă, local se va semnala ceată, burnită sau ploaie slabă şi vor fi condiţii de polei. În restul teritoriului valorile termice vor fi, în continuare, uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, cerul va fi variabil si doar izolat, dimineata si noaptea, va fi ceată. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în Delta Dunării, sudul Banatului, nordul Moldovei si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade in nordul Moldovei si 13 grade in Dealurile de Vest.

MIERCURI si JOI – Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a tării. În zonele joase de relief, local se va semnala ceată şi, mai ales în regiunile extracarpatice, pe arii restrânse, vor fi burnite sau ploi slabe.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Rusia acuză Occidentul și SUA pentru sabotarea gazoductelor Nord Stream
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...