Prognoza meteo. Furtuni electrice şi ninsori la munte până la Florii 2024

Vor fi înnorări și va ploua în cea mai mare parte a Moldovei, iar mai ales în prima parte a intervalului, local în Muntenia și Transilvania și izolat în Oltenia și Dobrogea. Vor fi mai ales averse, pe alocuri moderate cantitativ și însoțite de descărcări electrice. La altitudini mari se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.
Filip Stan
25 apr. 2024, 15:19
Prognoza meteo. Furtuni electrice şi ninsori la munte până la Florii 2024

Prognoza meteo  VINERI
ÎN ȚARĂ
Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru ultima decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi pe parcursul zilei în zonele montane și submontane și pe arii restrânse în regiunile sudice. La altitudini de peste 1800 m vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane și local în est. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2…0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei unde se va produce brumă și 11…12 grade pe litoral. Izolat, cu precădere la sfârșitul nopții, se va semnala ceață.

BUCUREȘTI
Valorile termice, în creștere ușoară, se vor situa în jurul normelor perioadei, astfel că maxima va fi de 19…20 de grade și minima de 6…9 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și posibil ploi slabe pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab până la moderat.

Alertă meteo. O nouă zi cu ploi în toată ţara, lapoviţă şi ninsori la munte. A fost emis şi cod galben de viituri, ninge deja pe Transalpina

Prognoza meteo SAMBATA
ÎN ȚARĂ
Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi în cea mai mare parte a țării, astfel că valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil, iar înnorări trecătoare, averse slabe și posibil descărcări electrice se vor semnala izolat, cu o probabilitate mai mare în zona montană și în regiunile vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 13 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre 1 grad. Dimineața și noaptea izolat vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI
Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 7…10 grade.

Prognoza meteo DUMINICA
ÎN ȚARĂ
Vremea va fi în general frumoasă și caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări și izolat ploi de scurtă durată la munte și în extremitatea de sud-est a țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 14 grade, mai scăzute în zonele depresionare din estul Transilvaniei. Izolat va fi ceață, anunţă ANM.

BUCUREȘTI
Vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Prognoza meteo LUNI
ÎN ȚARĂ
Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal la sfârșitul lunii aprilie. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse și descărcări electrice spre seară, dar mai ales noaptea în sud-estul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 26 de grade, cu cele mai mici valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 14 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat va fi ceață.

Praf saharian asupra României în următoarele două zile. Profesorul Adrian Constantin: „Problematic ar fi dacă ar ține câteva săptămâni la rând”

BUCUREȘTI
Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal la sfârșitul lunii aprilie. Cerul variabil ziua, va prezenta înnorări noaptea, când va crește probabilitatea pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

Prognoza meteo MARTI, MIERCURI, JOI
ÎN ȚARĂ
Valorile termice se vor menține peste mediile climatologice specifice acestei perioade. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată în regiunile sud-estice și vestice.

BUCUREȘTI
Vremea va fi normală termic în prima zi a intervalului, când și probabilitatea pentru ploi va fi ridicată, apoi valorile termice vor crește ușor.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Horoscop rune 19-25 august 2024. Mihai Voropchievici anunță o mare surpriză pentru Gemeni
Capital.ro
Ultimele informații despre Florin Piersic. Cum se simte marele actor
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Cine sunt cei doi britanici condamnați la închisoare după ce au atacat mașina unor români în Hull. Dezvăluiri incendiare din sala de judecată
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Satele care au devenit magnet pentru bucureșteni. Mulți s-au mutat la țară pe loc
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
Răspunsul lui David Popovici pentru Marcel e viral: 'Medalionur de AUR 😂
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Un milion de români pot fi chemați în armată. Bărbații cu vârste între 20 și 35 de ani sunt obligați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Spania permite Ucrainei să decidă cum și când să folosească echipamentele furnizate
MediaFlux
RĂSTURNARE în TENTATIVA de ASASINAT a lui TRUMP! S-A AFLAT ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...