PROGNOZA METEO. Lapoviţă şi ninsoare, doar la munte. Ceaţa strică răsăriturile!

Cerul va fi mai mult senin şi doar spre sfârşitul intervalului va creşte probabilitatea pentru formarea ceţii sau a nebulozitãţii joase. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de -4...-1 grad, cu cele mai scãzute valori în zona periurbanã.
Filip Stan
18 dec. 2023, 15:05
PROGNOZA METEO. Lapoviţă şi ninsoare, doar la munte. Ceaţa strică răsăriturile!

PROGNOZA METEO MARTI

TARA
Valorile termice, îndeosebi cele diurne, vor fi mai ridicate decât mediile multianuale în cea mai mare parte a ţãrii, cu abaterile cele mai mari la deal şi munte. Cerul va fi mai mult senin, dar îndeosebi în primele ore ale zilei şi noaptea în zonele joase, local se va semnala ceaţã sau nebulozitate stratiformã. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -7 grade în estul Transilvaniei şi 7 grade în Dealurile de Vest.

Unde va ninge de Crăciun în România. Prognoza meteo actualizată de ANM, inclusiv pentru București

BUCURESTI
Valorile termice diurne se vor menţine peste mediile climatologice specifice datei. Cerul va fi mai mult senin, dar cu probabilitate ridicatã de apariţie a norilor joşi stratiformi sau a ceţii în orele dimineţilor. Vântul va sufla slab. Temperatura maximã va fi de 10…11 grade, iar cea minimã de -4…-1 grad.

PROGNOZA METEO MIERCURI

TARA
În cea mai mare parte a ţãrii regimul termic, în special cel diurn, se va menţine peste cel normal specific datei. Cerul va fi variabil, dar şi cu nebulozitate stratiformã sau ceaţã în a doua parte a intervalului în regiunile intracarpatice, iar la începutul zilei şi noaptea, pe alocuri şi în zonele joase din rest. Izolat vor fi condiţii de burniţã şi fulguieli pe crestele montane. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în nordul Carpaţilor Orientali şi în sud-vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 6 şi 15 grade, iar cele minime între -5 grade în estul Transilvaniei şi 5 grade pe litoral, potrivit ANM.

BUCURESTI
Regimul termic, în special cel diurn va fi mai ridicat decât în mod normal. Cerul va fi variabil, iar în primele ore ale intervalului şi noaptea probabilitatea de ceaţã va fi ridicatã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 12…13 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade.

PROGNOZA METEO JOI

TARA
Valorile termice, în special cele diurne, vor fi în scãdere faţã de intervalul anterior. Nebulozitatea va fi în general persistentã în vestul, nordul şi centrul ţãrii, unde se vor semnala precipitaţii predominant sub formã de ploaie, iar la munte mai ales sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Cantitãţile de apã vor fi pe alocuri mai însemnate. În restul teritoriului vor fi înnorãri temporare şi doar cu totul izolat condiţii de ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, ziua cu intensificãri în zona montanã înaltã, iar trecãtor în regiunile sud-vestice şi noaptea în vest, nord şi centru şi cu viteze mari pe crestele Carpaţilor Occidentali şi Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 10 grade, iar cele minime între -4 şi 3 grade. Pe areale mici, mai ales dimineaţa, se va forma ceaţã.

Un ciclon polar loveşte România de Sărbători și ar putea aduce un Crăciun cu zăpadă ca pe vremuri

BUCURESTI
Valorile termice diurne vor marca o scãdere faţã de zilele anterioare. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimã va fi de -2…0 grade. Mai ales dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã.

PROGNOZA METEO VINERI

TARA
Vremea va fi în general închisã. Se vor semnala precipitaţii în vestul, nordul şi centrul ţãrii şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni. Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte, mixte cu o probabilitate mare în zonele deluroase şi predominant ploi în rest. Pe arii restrânse se vor acumula cantitãţi de apã mai însemnate. Vântul va avea local şi temporar intensificãri, cu vitezele cele mai mari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 şi 12 grade, iar cele minime între -2 şi 6 grade, mai scãzute în depresiuni. Pe alocuri vor fi condiţii de ceaţã.
BUCURESTI
Vremea va fi în general închisã, cu o probabilitate ridicatã de ploaie. Vântul va avea temporar intensificãri. Temperatura maximã va fi de 8…10 grade, iar cea minimã de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA, DUMINICA, LUNI

TARA
Regimul termic se va situa peste cel caracteristic perioadei în cea mai mare parte a intervalului. Se vor semnala precipitaţii, cu o probabilitate mai mare în jumãtatea nordicã a ţãrii.
BUCURESTI
Regimul termic se va situa peste cel caracteristic perioadei în cea mai mare parte a intervalului. Probabilitatea de precipitaţii va fi scãzutã.

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Bani pentru 2,5 milioane de români. Se plătesc 250 LEI în august. Ordin la Guvern
Playtech.ro
Loredana, apariție de INFARCT! Costumul de baie CRĂPAT i-a arătat toate formele
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Taxe mai mari pentru români, de la anul. Cât de gravă e criza bugetară, de fapt
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mascații au intrat peste Bianca Drăgușanu! Vedeta, AUDIATĂ, la Poliție
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Lege pentru românii care locuiesc la CASĂ. Vor scăpa de obligație
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Guvernul adoptă un proiect de lege pentru implementarea Convenției anti-mită
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'