Prognoza meteo. Nebulozitate intensă în weekend, cu ploi, lapoviţă şi brumă. Vântul scade temperaturile

Cerul va avea unele înnorări în nord-vestul și nordul teritoriului și în rest va fi variabil spre senin. Vântul va sufla slab și moderat la noapte, cu intensificări în zona montană înaltă, dar trecător și izolat în Banat, Crișana și în Moldova. tre -5 și 4 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali până spre -8 grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest, spre 7...8 grade. Se va produce brumă, local în centru și sud și pe arii mai restrânse în rest.
Filip Stan
17 mart. 2023, 14:26
Prognoza meteo. Nebulozitate intensă în weekend, cu ploi, lapoviţă şi brumă. Vântul scade temperaturile

Prognoza meteo SAMBATA
În Țară

Vremea se va menține în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre finalul nopții în regiunile vestice unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va prezenta intensificări la munte, cu rafale de peste 70…80 km/h în zona înaltă, local și temporar în est, nord-est și vest, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar în restul țării va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 20 de grade, cu valori ușor mai scăzute pe litoral și în Delta Dunării, iar cele minime între -2 și 9 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali spre -8 grade. Pe arii restrânse se va produce brumă îndeosebi în depresiuni și în dealurile subcarpatice din sud și est, iar în special în sud-estul teritoriului, dimineața, dar mai ales noaptea, se va forma ceață.

Prognoza meteo de Paşte 2023. Surpriză de la ANM, în ce zone se anunţă soare dogoritor, unde vom avea nevoie de umbrelă

București

Vremea se va menține frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 15…17 grade, iar cea minimă de 1…2 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre -2 grade, unde vor mai fi condiții de brumă.

Prognoza meteo DUMINICA
În Țară

Vremea va intra într-un proces de răcire, ce se va resimți în toată țara, dar mai accentuat în vest și în nord. Nebulozitatea și aria ploilor se va extinde treptat, în mod deosebit după orele amiezii, astfel încât se vor semnala pe arii extinse în jumătatea de vest a teritoriului și pe suprafețe mici în rest. Seara și noaptea la munte precipitațiile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare, iar în zonele joase de relief din regiunile intracarpatice precum și în nord-vestul Moldovei vor fi precipitații mixte. Pe alocuri se vor acumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va avea local și temporar intensificări la munte, în Banat, Crișana, Maramureș, Moldova și Dobrogea și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 17 grade, iar cele minime se vor situa între -3 și 6 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

București

Vremea se va răci față de intervalul anterior. Pe parcursul zilei cerul va avea unele înnorări, dar seara și noaptea nebulozitatea se va accentua și va crește probabilitatea pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…16 grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

Prognoza meteo LUNI
În Țară

Vremea va continua să se răcească, asfel că valorile termice diurne se vor situa ușor sub mediile multianuale. Cerul va deveni treptat variabil în vestul și nord-vestul țării, iar în rest înnorările vor persista și mai ales pe parcursul zilei va ploua. La munte vor predomina ninsorile, iar în centru și nord-est, trecător și pe arii restrânse vor fi precipitații mixte. Vântul va prezenta intensificări la munte, iar local și temporar și în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 12 grade, iar cele minime se vor situa între -7 și 5 grade. Spre sfârșitul intervalului se va produce brumă, pe alocuri, în special în regiunile intracarpatice, iar izolat se va forma ceață, anunţă ANM.

Val de aer polar peste Romania. Un ciclon secundar aduce temperaturi de iarnă după episodul de căldură
București

Vremea va continua să se răcească, astfel încât valorile termice diurne se vor apropia de normele perioadei. Cerul va avea înnorări, cu precădere pe parcursul zilei când trecător va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade.

Prognoza meteo MARTI
În Țară

Valorile termice diurne vor crește ușor, iar vremea va deveni în general frumoasă în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de sud a țării unde, mai ales în prima parte a intervalului, vor fi condiții ca izolat să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 13 grade, iar cele minime, în general, între -8 și 5 grade. Spre sfârșitul intervalului se va produce brumă, cu precădere în nord și centru, iar izolat se va forma ceață.

București

Valorile termice diurne vor crește ușor. Cerul va avea înnorări, mai ales în prima parte a intervalului, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de -1…2 grade.

Prognoza meteo MIERCURI, JOI, VINERI
În Țară

Vremea va continua să se încălzească, astfel încât se vor înregistra valori termice peste mediile multianuale. Probabilitatea de precipitații va fi scăzută.

București

Vremea va continua să se încălzească, astfel că valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice acestei perioade. Probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Spynews
Cele două ipoteze luate în calcul de anchetatori în cazul morții lui Andrei Versace. Ce se știe despre ultima perioadă din viața lui
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Strada din București pe care accesul femeilor neînsoțite a fost interzis. Puțină lume își mai aduce aminte de această bizarerie. Unde se afla, de fapt, drumul de lemn
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor. A lăsat un gol imens. Drum lin, maestre!
Playtech.ro
Cât timp poți circula cu parbrizul spart. Mulți șoferi nu știu ce scrie în lege
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Omul care l-a făcut pe Ceaușescu președinte. Unul dintre cele mai misterioase personaje din istoria românilor, stalinizatorul României
Spynews
Tragedie după tragedie în Brăila! Fratele principalului suspect în cazul ucideii Marinei a murit într-un accident de mașină
Spynews
Alertă ANM! A fost emis cod galben de ploi, vijelii și grindină. Canicula nu dispare, însă, din România
Evz.ro
Așa se curăță cel mai ușor peștele. Tehnica e simplă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
Andrei Versace, dator la CĂMĂTARI?! Un prieten rupe tăcerea despre sursa de venit a influencerului: „Avea...”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Amendă 1.300 de lei, chiar dacă ai documentele la tine. Dreptul legal pe care șoferii NU îl au
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
EXCLUSIV | FOTO: Andrei Versace, găsit într-o baltă de sânge. Care ar fi cauza morții cunoscutului influencer
MediaFlux
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'