PROGNOZA METEO pe trei zile. Vreme de primăvară în mijlocul lui GERAR

Vremea continuă să fie anormal de caldă şi iese soarele. Maximele vor atinge valori şi de 13-14 grade Celsius. Vom avea parte de ploi slabe şi doar la munte sunt şanse de ceva ninsori. Din cauza vremii anormal de calde, ceaţa revine în peisajul meteo.
Romania TV
11 ian. 2014, 17:53
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vreme de primăvară în mijlocul lui GERAR

Duminică, in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile sudice, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in a doua decada a lunii ianuarie. Meteorologii prognozeza maxime de la 3 grade in estul Transilvaniei pana in jur de 13 grade in sudul tarii.

Norii acopera temporar cerul si aduc ploi slabe, pe arii restranse, in sud-vest, in centrul tarii dar si in nord-est, in timp ce in Maramures si in estuil Transilvaniei trecator vor fi si precipitatii mixte. Izolat e posibil sa se depuna polei iar dimineata in sdu mai sunt conditii de ceata. In Carpatii Orientali mai ninge slab in timp ce in restul masivelor doar izolat inge slab. Si tot la munte vantul sufla destul de tare, cu viteze ce pot depasi 80 km pe ora dar din cand in cand e destul de alert si in celelalte zone.

La Bucureşti vremea va fi mai degraba de primavara decat de mijloc de iarna. Norii se inmultesc doar temporar, asa ca soarele se arata din cand in cand. Vantul sufla fara sa deranjeze, iar termometrele arata maxime de 11-12 grade dupa-amiaza, valori potrivite mai degraba pentru a doua decada a lunii martie.

Luni se va înregistra o usoara scadere a temperaturilor, dar si asa vorbim tot despre mai calda decat in mod normal la aceasta data in majoritatea regiunilor. Ca aspect va fi destul de placuta vremea, cu cerul variabil si doar in prima parte a zilei, spun meteorologii, vor fi ceva innorari in nordul extrem al tarii unde izolat va fulgui, mai ales la munte. Dimineata, pe arii restranse, vizibilitatea va fi scazuta din cauza cetii, ce poate fi asociata cu depunere de chiciura. Vantul sufla mai agitat in est, dar mai ales la munte. Maximele termice se vor situa, in general, intre 0 grade in estul Transilvaniei si  11 grade in sudul Olteniei.

In Capitala, desi nu mai e atat de cald, vremea ramane destul de placuta sub aspect termic. Asteptam 7-8 grade in termometre. Soarele se arata pe cer printre printre nori iar vantul nu pune probleme.

Marti vorbim tot de vreme mai calda decat in mod normal in a doua decada a lui Gerar, mai ales in vestul tarii, la deal si la munte. Maximele prognozate se vor situa asadar intre 1 grad in estul Transilvanieie, poate si in nordul Moldovei si 11 grade in dealurile de Vest. Petse zi norii impart cerul soarele dar temporar strang randurile in mai multe zone fara sa lase precipitatii. Diminbeata izolat mai sunt conditii de ceasta. Vantul sufla mai energic la munte.

In Bucuresti valorile termice sunt usor mai modeste decat luni, dar si asa se vor situa peste mediile climatologice ale datei din calendar. Cerul va fi variabil, vantul nu prea agitata iar mercurul din termometre urca pana la 4..6 grade.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Joe Biden se simte bine după infectarea cu Covid-19, conform medicului de la Casa Albă
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'