PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea rămâne rece, iar dimineţile sunt dominate de ceaţă

PROGNOZA METEO. Temperaturile rămâne scăzute în weekend, specifice pentru această lună, însă vântul care bate pe alocuri accentuează senzaţia de frig. Dimineţile vor fi dominate de ceaţă, fenomen meteorologic însoţit de depuneri de chiciură.
Iulian Tudor
06 feb. 2014, 15:16
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea rămâne rece, iar dimineţile sunt dominate de ceaţă

PROGNOZA METEO. Ziua de vineri începe cu ger in nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei, iar peste zi vremea rămâane rece în sud, în centru, dar şi în est, în timp ce în zonele din vest şi mai ales nord-vest e chiar uşor mai cald decât în mod normal, cu maxime de la minus 6 grade în depresiuni până spre 9 grade în Maramureş. În sud şi în sud-est norii domină cerul şi mai lasă local ninsori slabe. În sudul Dobrogei, izolat sunt condiţii de ploaie slabă sau lapoviţă , dar nu se va depune polei. În restul ţării soarele se arată printre nori, dar în zonele joase pe arii restrânse va fi ceaţă, asociată cu depuneri de chiciură. Vântul suflă ceva mai alert în sud-vest, în sud, pe litoral şi bineînţeles la munte.

PROGNOZA METEO pe două săptămâni

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri, deşi temperaturile sunt în creştere, vremea e încă rece pentru începutul lunii februarie. Cerul e noros şi trecător mai fulguieşte. Până după-amiază mercurul urcă în termometre până la -1, 0 grade, dar vântul care e destul de sprinten accentuează senzaţie de frig.

PROGNOZA METEO. Weekendul începe cu vreme caldă în regiunile intracarpatice, precum şi la deal şi la munte, în timp ce în zonele joase din est şi sud e încă mai rece decât ar trebui în această perioadă. Norii acoperă temporar cerul şi lasă ploi locale în jumătatea de vest a ţării, în timp ce în celelalte regiuni plouă doar izolat. Precipitaţii specifice iernii mai cad doar pe crestele munţilor. În zonele joase, îndeosebi în est şi în sud, local va fi ceaţă, pe alocuri persistentă şi asociată cu burniţă sau fulguială. Pe arii restrânse va fi polei, iar vântul suflă mai tare la munte. Meteorologii prognozează maxime de la -2, -1 grad în zonele în care ceaţa persistă până la 12, poate chiar 13 grade în Dealurile de vest.

PROGNOZA METEO pe trei luni. Cum va fi vremea de Paşte

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă, norii mai zăbovesc pe cer, ceaţa asociată cu burniţă face parte din peisajul meteo al zilei, mai ales dimineaţa. La amiază mercurul trece în sfârşit de pragul de îngheţ, până în jur de 2 grade.

PROGNOZA METEO. Duminică în regiunile extracarpatice e o zi autentică de primăvară. Vremea va fi deosebit de caldă în timp ce în restul ţării regimul termic apropiat de cel normal. Drept urmare aşteptăm maxime de la 2 grade în nordul Moldovei până la 14, chiar 15 grade în Banat. Cerul se înnorează pentru o bună parte a zilei şi mai ales seară şi în noaptea de duminică spre luni aduc precipitaţii, mai ales ploi, în jumătatea de vest a ţării şi mai puţin în celelalte regiuni. La munte vor fi precipitaţii. Izolat vor fi condiţii de polei, iar în primele ore în zonele joase din est şi sud va fi ceaţă. Vântul prinde putere la munte şi trecător şi în vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică, temperaturile mai cresc puţin şi vremea e în sfârşit normal termic pentru data din calendar. Norii acoperă temporar cerul, dimineaţa sunt condiţii de ceaţă, dar noaptea va ploua slab. După-amiaza aşteptăm maxime de 5, 6 grade.

PROGNOZA METEO. În prima zi a săptămânii viitoare vremea e uşor mai caldă decât în mod obişnuit, mai ales în regiunile din interiorul arcului carpatic. Cerul e mai încărcat de nori în jumăteata de nord-est a ţării, unde local cad preciptaţii, mai ales ploi şi vor fi condiţii de polei. La munte predomină ninsorile. Maximele se vor situa între 2 şi 11 grade. Până la jumătatea săptămânii vremea se menţine mai caldă decât în mod normal în a doua decadă a lunii februarie, mai ales în vest, în nord-vest şi în centru. Temporar vor fi precipitaţii, mai ales în vest, în nord şi în centru, iar în zonele joase, îndeosebi în sud şi în est, pe arii restrânse va fi ceaţă.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Partidul lui Macron câștigă președinția Adunării Naționale după un vot strâns
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'