PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea se încălzeşte treptat. Maximele ajung la 26 de grade Celsius

PROGNOZA METEO. Pentru următoarele zile, meteorologii prognozează o încălzire treptată a vremii. Maximele vor atinge chiar şi 26 de grade Celsius.
Iulian Tudor
27 mart. 2016, 12:22
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea se încălzeşte treptat. Maximele ajung la 26 de grade Celsius

PROGNOZA METEO. Luni, valorile termice vor marca o creştere faţă de cele din intervalul precedent si regimul termic va fi foarte apropiat de cel normal în această perioadă, cu maxime ce vor pleca de la 8 grade în estul Transilvaniei şi ajung la 17 grade în Lunca Dunării. Dimineaţa aşteptăm izolat condiţii de ceaţă, iar peste zi cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord-vest, în centru, dar şi în sud-est, unde însă doar pe arii restrânse va ploua slab, iar pe crestele montane, precipitaţiile vor fi mixte. Începând de seara, înnorările se vor accentua şi va ploua în regiunile vestice. Vântul va sufla slab şi moderat.

În Bucureşti, vremea se încălzeşte şi în Capitală în condiţiile în care norii se înmulţesc doar temporar, şansele de ploaie sunt reduse şi vântul nu trece de moderat, astfel încât după-amiza termometrele vor arăta în jur de 15 grade.

Marţi, vremea va continua să se încălzească uşor, astfel încât deja ne vom bucura de temperaturi plăcute după-amiaza, când maximele se vor situa în general între 10 grade în estul Transilvaniei, poate şi în nordul Deltei şi în jur de 19 grade în sudul extrem, în Lunca Dunării. În bună parte a zilei, în jumătatea de vest a ţării, înnorările vor fi mai accentuate şi va ploua, în general slab. În rest, înnorările vor fi temporare şi ploile, pe arii restrânse, seara şi în prima parte a nopţii. Pe crestele montane, precipitaţiile vor mai fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Dimineaţa pe areale foarte restrânse va fi ceaţă. Vântul va sufla mai alert în zona înaltă de munte.

În Bucureşti, vremea va continua să se încălzească uşor şi aşteptăm ca după-amiza în termometre să se adune 16…17 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în a doua parte a zilei şi în prima parte a nopţii, când trecător este posibil să plouă slab, iar vântul nu trece de moderat.

Miercuri, procesul de încălzire va continua sub influenţa aerului venit dinspre Mediterană, astfel încât vremea va deveni caldă pentru sfârşitul lunii martie, cu maxime de la 13…14 grade în depresiuni şi Deltă şi 21…22 de grade în zona de câmpie a Olteniei şi Munteniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, unde izolat va ploua slab. In orele dimineţii, izolat în zonele joase va fi ceaţă. Vântul va sufla cu intensificări locale doar pe crestele montane.

În Bucureşti, vremea va deveni caldă pentru sfârşitul lunii martie, cu maxime în jur de 20 grade. Chiar dacă cerul se înnorează trecător, nu va ploua.

Joi şi vineri, temperaturile mai cresc puţin şi în prima zi a lunii aprilie ne aşteptăm chiar la maxime în jurul pragului zilelor de vară, adică maxime cel mai probabil cuprinse între 18 şi 25, poate chiar 26 grade, apoi aşteptăm o răcire a vremii. Joi în nord, în nord-vest şi la munte vor fi înnorări temporare şi pe spaţii mici, mai ales ziua, vor fi averse slabe şi posibil descărcări electrice, în rest cer variabil, chiar senin. Apoi probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va creşte în majoritatea regiunilor.

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul care a devenit prea scump chiar și pentru milionari. Deși au averi mari, nu-și mai permit să-și cumpere apartamente și case aici
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Surpriza de la pompă. Cât costă un litru de benzină și de motorină
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce a apărut pe contul de Facebook al Adrianei Bahmuțeanu la câteva zile după vestea divorțului de George Restivan! Mesajele care i-au pus pe toți pe gânduri
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentatul cu mașină-capcană de la Moscova, a cooperat cu serviciile speciale ucrainene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!