PROGNOZA METEO pe trei zile: Vremea se răceşte

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă o scădere uşoară a temperaturilor, iar pe cer îşi pot face apariţia ploile slab cantitativ.
Filip Stan
19 feb. 2014, 15:26
PROGNOZA METEO pe trei zile: Vremea se răceşte

PROGNOZA METEO. Joi, în sudul şi sud-estul ţării, temperaturile mai cresc, iar vremea devine deosebit de caldă, în timp ce în restul teritoriului se simte o uşoară răcorire faţă de ziua precedentă, dar va fi în continuare mai cald decât ar trebui. Prin urmare, la amiază termometrele vor indica 7 grade în nordul Moldovei şi 19 în Lunca Dunării, temperaturi cu peste 10 grade mai mari decât normele datei calendaristice. Dar nu se anunţă o zi frumoasă ca aspect, căci în vest, centru şi nord predomină norii şi local plouă slab, pe crestele înalte ale Carpaţilor Orientali pot fi şi lapoviţe sau ninsori. În sud şi sud-est doar trecător se perindă norii pe cer şi ceaţa dimineţii îşi face apariţia numai pe alocuri, aici soarele este mult mai prezent şi ploile apar abia după căderea nopţii şi atunci numai izolat.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi, va fi, de asemenea, mult mai cald decât ar trebui, temperatura aerului la amiază va atinge 16…17 grade mai potrivite pentru mijloc de aprilie decât pentru final de februarie. Iar ca aspect, în zori poate să fie puţină ceaţă, dar se risipeşte repede şi peste zi doar trecător se mai ascunde soarele după nori, fără precipitaţii şi fără vânt.

PROGNOZA METEO. Vineri va fi în continuare mai cald decât at trebui, iar în vest, centru şi zona de munte vorbim chiar despre o vreme deosebit de caldă, mai ales în Dealurile Vestice, unde temperaturile se avântă spre 16 grade la amiază, pornind de la 7 grade în Moldova. Dar nici ziua de vineri nu va fi însorită, predomină norii în întreaga ţară, dar numai izolat lasă câte o burniţă sau ploaie slabă. Abia după căderea nopţii în vest şi nord-vest ploile se extind, însă tot slabe cantitativ rămân. În sud vântul suflă mai alert pe parcursul zilei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Deşi temperatura mai scade faţă de ziua precedentă, tot cald va fi şi vineri. Aproximativ 10 grade Celsius vor indica termometrele în orele amiezii, faţă de 6 cât ar fi normal pentru ultima decadă din februarie. Dar va fi cer mai mult noros şi, în plus, vântul va sufla mai alert pe timpul zilei.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă temperaturile continuă să scadă uşor în majoritatea regiunilor, dar încă rămân mai ridicate comparativ cu normele perioadei, cu valori de la 5 grade în nordul Moldovei până la 14 grade în Transilvania. Însă norii nu se dau duşi, continuă să acopere cerul în majoritatea regiunilor şi plouă în toată jumătatea de vest a ţării şi local în rest, iar noaptea ploile cuprind întreg teritoriul. La munte vor fi şi lapoviţe sau ninsori, iar vântul se arată mai agitat în nordul Moldovei, în Dobrogea şi pe crestele montane înalte.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri temperatura va fi puţin mai ridicată decât ar fi normal la această dată, cu aproximativ 9 grade la amiază, în condiţii de cer noros şi ploi temporare.

PROGNOZA METEO. Duminică va fi în general mai cald decât ar trebui pentru data din calendar, chiar dacă în jumătatea nordică a ţării temperaturile continuă să scadă uşor. Iar cerul va avea înnorări şi temporar va ploua slab, local în vest şi nord şi ceva mai puţin în rest. La munte vorbim din nou despre precipitaţii mixte. Vântul va fi alert în vestul şi sud-vestul ţării, ca şi pe crestele înalte de munte. În aceste condiţii, la amiază vor fi cel mult 3 grade în nordul Moldovei, în timp ce în Oltenia şi Muntenia încă se ating 12 grade Celsius.

Dar de luni, temperaturile cresc uşor de la o zi la altă, însă probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor se menţine semnificativa la început de săptămână, însă acestea vor fi slabe şi îşi vor face apariţia doar pe alocuri.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Femeia care nu-l slăbește pe un celebru politician. Prinși din nou în fapt
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
AMENINȚAREA NUCLEARĂ: O NOUĂ CURSĂ A ÎNARMĂRII ÎNTRE SUA, RUSIA ȘI CHINA?
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'