PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal pentru această dată, în special în jumătatea de vest a teritoriului. Joi in vest, nord şi centru temperaturile vor marca o scădere, astfel că in aceste regiuni vremea va deveni normală din punct de vedere termic pentru această dată, în timp ce în sud şi sud-est se va menţine uşor mai calda. Vineri ploile sunt prezente la nivel local in sud-vestul şi nord-estul ţării şi pe spaţii mai restrânse în celelalte regiuni, iar la munte ninge.
Iulian Tudor
10 mart. 2015, 13:55
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal pentru această dată, în special în jumătatea de vest a teritoriului. Prin urmare, temperaturile zilei vor fi cuprinse între 5 grade in Moldova şi 14 grade in vestul si nord-vestul tarii, unde ziua se anunta destul de insorita. Insa in sudul, estul şi centrul ţării, soarele se ascunde frecvent dupa nori şi vor fi ploi în Dobrogea, Moldova şi local în Muntenia şi mai ales lapoviţă şi ninsoare în Carpaţii Orientali şi pe alocuri in Carpaţii Meridionali. Iar spre seara si in noaptea urmatoare ploile se extind si cuprind majoritatea regiunilor, iar in estul Transilvaniei şi în zona deluroasă a Moldovei apar si lapovite sau ninsori. La munte ninge şi se depune strat nou de zăpadă, iar punctiform cantităţile de apă vor depăşi 10…15 l/mp. Din fericire, fara vant agitat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. In capitala, miercuri va fi putin mai cald decat ar fi normal, maxima zilei va fi de aproximativ 10 grade, dar soarele este scump la vedere, norii stau adunati pe cer si trecator pot sa lase si cativa stropi de ploaie. Fara adiere de vant.

PROGNOZA METEO. Joi in vest, nord şi centru temperaturile vor marca o scădere, astfel că in aceste regiuni vremea va deveni normală din punct de vedere termic pentru această dată, în timp ce în sud şi sud-est se va menţine uşor mai calda. Iar cerul va fi mai mult noros în jumătatea de vest a ţării, unde va ploua in cursul zilei, in timp ce in restul teritoriului ploile vor fi prezente pe arii mai restrânse. În estul Transilvaniei şi în zona deluroasă a Moldovei, precipitaţiile vor fi mixte, iar la munte vor predomina ninsorile si, izolat, cantităţile de apă mai pot depăşi 10…15 l/mp. Vântul sufla  si el mai putrenic prin nordul, vestul şi extremitatea de sud-vest a teritoriului, iar maximele zilei nu trec de 4 grade in depresiuni si abia mai ating 12 grade in sudul Munteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. In capitala joi la amiaza vor fi aproximativ 11 grade, destul de cald pentru aceasta data, mai ales ca cerul este aproape comolet acoperit de nori si trecator ploua slab, dar cu vant domol.

PROGNOZA METEO. Vineri ploile sunt prezente la nivel local in sud-vestul şi nord-estul ţării şi pe spaţii mai restrânse în celelalte regiuni, iar la munte ninge. Vântul va fi insa destul de linistit si temperaturile pornesc de la 5 grde in nordul Moldovei si ating 12…13 grade in sud-estul tarii.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. In Bucuresti vineri abia daca razbate vreo raza de soare, norii sunt prezenti mare parte din zi si pot sa lase trecator cativa stropi de ploaie. Vântul insa nu face excese, ramane domol si la pranz termoemtrele vor indica aproximativ 11 grade.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Subprefectul de Călărași, în imagini greu de privit. Deputatul social democrat a demisionat. Update
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Românii ar putea călători fără vize în SUA, începând de anul viitor! Ce presupune campania „Calificăm România”, lansată de Guvern
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Jens Stoltenberg subliniază importanța sprijinului SUA pentru Ucraina în cadrul NATO
MediaFlux
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! Schimbări majore de PLAN
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'