PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Cerul se va menţine acoperit şi vor fi condiţii de burniţă

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în general închisă, cu cer mai mult noros și condiții de ceață şi burniță. În weekend valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă îndeosebi în regiunile intracarpatice, apoi vor marca o scădere.
Romania TV
21 nov. 2016, 13:42
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Cerul se va menţine acoperit şi vor fi condiţii de burniţă

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. În regiunile extracarpatice, înnorările vor persista, pe arii restrânse se va semnala ceaţă şi vor fi condiţii de burniţă. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin, dar local în zonele joase se va forma din nou ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile minime se vor încadra între -8…-7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 7…8 grade în Dealurile de Vest. Cu totul izolat, cu precădere în zonele depresionare din centrul ţării, vor fi condiţii de producere a poleiului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul se va menține acoperit şi vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 4…5 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. În sudul și în estul țării vremea se va menține închisă, cu înnorări persistente și pe arii restrânse ceaţă şi burniță. În celelalte regiuni, va fi în continuare o vreme în general frumoasă, iar valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei; cerul va fi variabil la senin, dar în prima parte a zilei și noaptea, în zonele joase, local va fi ceață, chiar persistentă în depresiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 și 15 grade, iar cele minime între -8…-7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 6…7 grade pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menține închisă, cu nebulozitate persistentă şi condiții de ceață şi burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. În regiunile extracarpatice vremea va fi în general închisă, cu cer mai mult noros și pe arii restrânse ceață, burniță sau ploaie slabă. În restul teritoriului vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice se vor menține peste cele normale pentru această perioadă; cerul va fi variabil, însă va fi din nou ceaţă dimineaţa şi noaptea în zonele joase. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 și 15 grade,
iar cele minime între -5 și 6 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, până spre -8 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în general închisă, cu cer mai mult noros și condiții de ceață şi burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

PROGNOZA METEO JOI. În regiunile extracarpatice, vor mai fi înnorări ale cerului și, îndeosebi, în cursul nopții, va fi ceață, asociată izolat cu burniță. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ceața se va semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori în zonele de deal din vestul țării, unde vor caracteriza o vreme mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, și cele mai coborâte, în zonele cu ceață persistentă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -9…-8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 8 grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări, iar dimineața, dar mai ales noaptea, se va semnala ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de -1…1 grad.

PROGNOZA METEO VINERI. În sudul și estul țării, cerul va fi mai mult noros și, mai ales dimineața și noaptea, va fi ceață, asociată izolat cu burniță. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și doar pe arii restrânse va fi ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 14 grade, iar cele minime se vor încadra între -8…-7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 8 grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Înnorările se vor menține și, mai ales dimineața și noaptea, va fi ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 8…10 grade, iar cea minimă de -1…1 grad.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ, LUNI. În primele două zile ale intervalului, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă îndeosebi în regiunile intracarpatice, apoi vor marca o scădere. Probabilitatea de precipitații va crește spre sfârșitul intervalului, în jumătatea sudică a țării. Local în sudul și estul teritoriului și izolat în rest, va mai fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. În primele două zile ale intervalului, va mai fi nebulozitate joasă și ceață, apoi temperaturile vor marca o scădere și va crește probabilitatea de precipitații.

 

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Produsele Dedeman care îți vor face viața mai frumoasă. Sunt la ofertă pentru câteva zile și toți vecinii te vor invidia
Capital.ro
Se dau 10.000 EURO în România pentru proprietarii de teren. Primăria a făcut deja cadastru
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Armata obligatorie în România. Mesaj tranșant: Trebuie să ne apărăm singuri
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
SITUATIA DIN BELARUS: 30 DE ANI SUB LUKAȘENKO ȘI PERICOLUL DIN PROXIMITATE
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'