PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă că vremea începe să se răcească

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme instabilă pentru zilele următoare. Începând de joi, valorile termice vor continua să scadă uşor în majoritatea regiunilor. Sâmbătă, în mare parte a zilei, vor fi precipitatii pe arii restranse, mai ales ploi în sud-est şi ninsori slabe la munte, dar seara şi noaptea precipitaţiile, mai ales ninsori, se extind si cuprind toată jumătatea de sud a ţării, iar vântul se va intensifica mai ales în Muntenia, Dobrogea şi Moldova.
Romania TV
12 ian. 2016, 14:31
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă că vremea începe să se răcească

PROGNOZA METEO MIERCURI. Valorile termice se vor menţine peste mediile climatologice ale perioadei, deşi vor marca o scădere faţă de intervalul precedent. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în estul Transilvaniei şi 11 grade în Lunca Dunării. Cerul va avea înnorări temporare, dar peste zi precipitatiile sunt destul de putine, si noaptea castiga teren si vorbim despre precipitaţii slabe, cu caracter local, ninsori la munte, predominant ninsori în Maramureş, ploi, lapoviţe şi ninsori în Banat, Crişana şi Transilvania si ploi izolate în celelalte regiuni.

Dimineaţa, izolat, în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va avea ceva rabufniri mai ales pe crestele muntilor pe crestele montane.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menţine caldă, deşi temperaturile scad usor faţă de ziua anterioara. Astfel, temperatura maximă va fi de 8…9 grade. Vor fi innorari, dar sansele de ploaie destul de mici.

PROGNOZA METEO JOI. Valorile termice vor continua să scadă uşor în majoritatea regiunilor, astfel incat maximele se vor situa in general intre 1.. 2 grade in zonele depresionare din estul Transilvaniei si cel mult 9 grade in Dobrogea şi in Lunca Dunarii. Vor fi înnorări îndeosebi în nord şi in centru. În zonele montane se vor semnala precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare. Noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat în vest şi in nord-vest, unde local vor cădea precipitaţii slabe, mixte. Izolat dimineata va fi ceata. Vântul va sufla cu intensificări la munte, unde trecător va spulbera zăpada sau va viscoli ninsoarea.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice vor continua să scădă uşor. Cerul va fi temporar noros, iar mercurul din termometre se opreste pe la 7…8 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Nebulozitatea va fi accentuată în toate regiunile şi temporar vor cădea precipitaţii majoritatea regiunilor. Dimineaţa, acestea vor fi în regiunile din jumătatea de vest a ţării, ploi mai ales si predominant ninsori la munte. Treptat, odată cu extinderea ariei precipitaţiilor şi deplasarea acestora către partea de est a teritoriului, în nord-vest vor predomina ninsorile, în zonele submontane şi în centru se vor semnala precipitaţii mixte, în timp ce în rest vor fi mai ales ploi. Noaptea local va ploua în jumătatea de sud-est, posibil moderat cantitativ, iar la munte şi în extremitatea de nord, pe arii restrânse va mai ninge slab. Vor fi condiţii de polei.

Cantităţile de apă vor totaliza izolat 15…20 l/mp, cu precădere la munte, unde se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent. Vântul va avea intensificări temporare, îndeosebi în regiunile extracarpatice şi pe crestele montane, unde va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 gr in estul Transilvaniei şi 10 grade in sudul Dobrogei.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Nebulozitatea va fi accentuată, iar seara şi noaptea, temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

TENDINTA SAMBATA. În mare parte a zilei vor fi precipitatii pe arii restranse, mai ales ploi în sud-est şi ninsori slabe la munte, dar seara şi noaptea precipitaţiile, mai ales ninsori, se extind si cuprind toată jumătatea de sud a ţării, iar vântul se va intensifica mai ales în Muntenia, Dobrogea şi Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 7 grade, iar cele minime între -9 şi 0 grade.

De duminică până miercuri, vremea va intra într-un proces de răcire, astfel încât nopţile vor deveni geroase îndeosebi în nordul, centrul şi sudul ţării. Mai ales în prima zi, temporar va ninge în sud, est şi local în centru.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'