PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă temperaturi de până la -11 grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi scăzute, burniţă, ceaţă, vânt pentru zilele următoare. În anumite zone ale ţării, vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal la această dată.
Filip Stan
29 oct. 2015, 13:49
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă temperaturi de până la -11 grade

PROGNOZA METEO VINERI. În regiunile sudice şi sud-estice vremea va deveni puţin mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi mai mult noros în cursul zilei, când izolat vor fi condiţii pentru ploi slabe sau burniţă, apoi se va degaja treptat. În restul teritoriului temperaturile vor fi apropiate de cele normale la această dată, chiar uşor mai ridicate în nord-vest, iar cerul va fi variabil, mai mult senin după-amiaza.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în nord-est (nordul Moldovei) şi 17 grade în nord-vest. (Maramures, posibil si in Dealurile de Vest). Pe arii restrânse se va semnala ceaţă în zonele joase de relief, iar spre dimineaţă va fi brumă în regiunile centrale, nordice, estice, precum şi în dealurile subcarpatice din rest.

PROGNOZA METEO Bucuresti. Vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal la această datã. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade. Cerul va avea înnorări pe parcursul zilei, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab şi moderat.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Temperaturile vor continua să scadă în cea mai mare parte a ţării. Valorile maxime vor fi mai mici decât mediile climatologice în sud şi în est, în timp ce în restul teritoriului ele se vor menţine apropiate de normalul perioadei, chiar uşor mai ridicate în nord-vest. Aşadar temperaturile maxime se vor situa între 8 grade în Moldova şi 16 grade în Maramureş şi în nordul Crişanei. Noaptea va fi rece în toate regiunile, cu minime preponderent negative, cu valori de la -11 grade în estul Transilvaniei, până la 6 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, exceptând extremitatea sudică şi de sud-est, unde vor fi înnorări temporare. Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei în sudul Banatului, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, precum şi în zona montană, apoi va slăbi în intensitate. Local se va forma brumă şi pe arii restrânse, mai ales dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţã.

PROGNOZA METEO Bucuresti. Valorile termice vor continua să caracterizeze o vreme uşor mai rece decât în mod normal pentru sfârşitul lunii octombrie. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va avea unele intensificãri ziua. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. În jumătatea de sud a ţării vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal la această dată. În restul teritoriului dimineaţa şi noaptea valorile termice rămân mai scăzute decât în mod normal, dar cele diurne vor fi în jurul mediilor climatologice. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade in estul Transilvaniei, delta si vestul Olteniei şi 15 grade in Maramures si Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -11 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 4…6 grade în Dealurile de Vest şi pe litoral.

Cerul va fi mai mult senin, exceptând în orele dimineţilor zonele mai joase de relief, cu precădere din est, sud şi centru, unde pe arii restrânse va fi ceaţă.

Vântul va avea unele intensificãri în Dobrogea şi în sudul Banatului. Local se va produce brumã.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menţine rece pentru aceastã dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 10…11 grade.

TENDINTA: Valorile termice vor fi în creştere, mai ales la deal şi la munte, iar pe parcursul zilei se vor situa în jurul celor normale specifice perioadei. Totuşi, dimineaţa şi noaptea vremea se va menţine răcoroasă.

Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 17 grade. Cerul va fi variabil la senin, exceptând în orele dimineţilor zonele mai joase de relief, unde pe arii restrânse va fi ceaţă. Vântul va avea unele intensificãri la munte, în sudul Banatului şi pe litoral, iar în rest va sufla slab şi moderat. Pe spaţii mici se va mai forma brumã.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'