PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă temperaturi de până la 21 de grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme extrem de frumoasă pentru zilele următoare. Mercurul din termometre urcă până la 21 de grade în nordul Munteniei. În weekend vremea începe uşor să se răcească. Noaptea, în zona de munte, vor fi şi lapovite si ninsori
Filip Stan
17 nov. 2015, 14:46
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă temperaturi de până la 21 de grade

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi caldă pentru această perioadă din an în toată ţara, astfel că se vor înregistra temperaturi maxime între 10 grade in estul Transilvaniei şi 21 de grade in nordul Munteniei. Cerul va fi temporar noros în jumătatea nordică, astfel încât va ploua pe arii extinse în Maramureş şi la munte, unde se pot cumula până la 15…20 l/mp şi local în Crişana, Transilvania şi Moldova. În zona montană, la peste 1800 m altitudine, vor fi şi precipitaţii mixte.

În sudul şi sud-estul teritoriului cerul va fi variabil şi doar cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla tare la munte, iar în celelalte zone va fi slab şi moderat, cu intensificări trecătoare şi la cote mai reduse. Izolat se va semnala ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi mult mai caldă decât ar fi normal la această dată, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări, ziua.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Sfârşitul toamnei vine cu ploi în toate regiunile

PROGNOZA METEO JOI. Valorile termice se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice unde, mai ales noaptea, izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul va avea intensificări trecătoare îndeosebi pe parcursul zilei în majoritatea regiunilor, în schimb la munte acestea vor fi susţinute, iar pe crestele înalte va sufla tare. Temperaturile maxime vor avea valori de la 9… 10 grade in estul Transilvaniei si 21 de grade in Oltenia.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Regimul termic va continua să fie caracterizat de valori de temperatură cu mult mai ridicate decât cele ce în mod normal ar trebui să se înregistreze în această dată din an îndeosebi în sudul ţării. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade in estul Transilvaniei şi 19 grade in sudul Olteniei si al Munteniei.

În regiunile vestice, centrale şi nordice, treptat înnorările se vor accentua şi cu caracter temporar, mai ales seara şi în cursul nopţii, local va ploua, iar în zona montană înaltă a Carpaţilor Orientali, trecător se vor semnala şi precipitaţii mixte, în timp ce, în restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi posibile ploi slabe pe spaţii mici în a doua parte a intervalului. Vântul va continua să prezinte intensificări susţinute la munte, dar local şi temporar cu precădere ziua în majoritatea zonelor.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă şi în continuare cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată calendaristică. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade.

TENDINTA: Temperaturile diurne vor continua să se situeze cu mult peste cele normale, din punct de vedere climatologic, pentru această dată din an, in prima zi, apoi vor scadea pana la valori apropiate de normal. Minimele nocturne vor marca o scădere semnificativă, în interiorul arcului carpatic, apoi si in Oltenia si jumatatea de nord a Moldovei.

De duminica, scaderea de temperatura se va propaga in toata tara. Cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice, in prima zi, apoi si in restul teritoriului si va ploua, posibil mai însemnat cantitativ.

Noaptea, în zona de munte, vor fi şi lapovite si ninsori, precipitaţii. În restul teritoriului, înnorările se vor accentua treptat începând cu orele serii şi local va ploua slab.

Vântul va continua să prezinte intensificări susţinute îndeosebi pe crestele montane, dar local şi temporar şi în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 19 grade. (9 grade in estul Transilvaniei, 19 grade in sud si sud-est).

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'