PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă temperaturi în pragul îngheţului

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi scăzute pentru zilele următoare. Marţi şi miercuri vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal pentru această perioadă, urmând ca de joi să crească puţin.
Romania TV
26 oct. 2015, 13:37
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă temperaturi în pragul îngheţului

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în partea de sud a ţării, unde cerul va fi temporar noros. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice, iar cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe litoral şi în sudul Banatului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade in Moldova, Muntenia, Dobrogea, dar si in depresiuni şi 18 grade in Dealurile de Vest. Mai ales dimineaţa, pe arii restrânse, în zonele joase de relief va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va răci uşor faţă de intervalul anterior, astfel că temperatura maximă va fi de 12…13 grade. Cerul va avea unele înnorări ziua, iar vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Dupa ce dimineata zilei de miercuri vine cu temperaturi foarte modeste, apropiate de pragul gerului in estul Transilvaniei, unde se estimeaza in jur de -7 grade, iar in aceste conditii bruma va fi prezenta in aproape jumatate de tara. Totusi, dupa orele pranzului, pe fondul cerului aproape lipsit de nori, valorile termice vor avea un salt spectaculos si avor ajunge sa se incadreze in limite normale, adica de la 10 grade in depresiuni pana la 17 grade in vest. Cerul va fi variabil dimineaţa când pe arii restrânse va fi ceaţă şi mai mult senin în restul intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi în deltă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant frumoasă şi normală sub aspect termic spre orele pranzului, pentru ca ziua incepe cu 0 grade la periferia orasului. In conditiile cerului lipsit de nori si avantului domol, maxima zilei se anunta a fi de 13…14 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menţine în general frumoasă, racoroasa dimineata, dar cu valori termice în jurul normelor climatologice specifice sfârşitului de octombrie dupa orele pranzului. Cerul va fi mai mult senin, dupa ce dimineaţa în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceaţă, iar în depresiuni, în zonele subcarpatice şi izolat în restul teritoriului se va produce brumă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade in depresiuni si in Bucovina şi 17 grade in vest si nord-vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va rămâne predominant frumoasă si racoroasa la inceputul zilei, cand in cartierele de la periferia orasului termometrele vor arata din nou o temperatura in pragului de inghet. Insa, soarele va fi generos si va ridica mercurul in termometre spre 14…15 grade, cat este de fapt normal pentru data din calendar.

PROGNOZA METEO VINERI si SAMBATA. Vremea va fi răcoroasă în regiunile extracarpatice, apoi valorile termice diurne vor deveni normale pentru această perioadă si aici, asa cum se vor mentine de altfel in celelalte zone din tara. Trecator se arata cativa nori prin sudul tarii, ce ar putea lasa cativa stropi de ploaie, dar fenomenul meteo ce va continua sa tina capul de afis al tabloului meteo, chiar si la sfarsitul acestei saptamani, este ceata, prezenta indeosebi dimineaţa şi noaptea, in special in zonele mai joase de relief si pe arii restranse bruma. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 şi 17 grade.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'