PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă TEMPERATURI RIDICATE pentru luna mai

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil. Joi, temperaturile scad usor în regiunile nordice şi centrale unde maximele se apropie de normalul perioadei.
Romania TV
11 mai 2015, 13:00
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă TEMPERATURI RIDICATE pentru luna mai

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil, chiar mai mult senin dimineata in mai multe zone ale tarii. Dupa amiaza seara instabilitatea atmosferica se accentueaza indeosebi în sud-est şi la munte, unde vor fi innorari temporare si izolat ploi slabe, de scurtă durată. In noaptea urmatoare nebulozitatea se accentueaza treptat în nord-vestul şi in nord teritoriului. Vântul va sufla mai alert in sud-est şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade in estul Transilvaniei şi 24 de grade in sudul Munteniei si in Dobrogea.

Vreme frumoasă si in Capitala, cu ceva innorari peste zi dar sanse mici de ploaie si vant cel mult moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade.

PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Zile cu temperaturi de vară, urmate de furtuni şi vijelii

PROGNOZA METEO MIERCURI. Temperatura aerului continua sa creasca si vremea devine uşor mai caldă decât ar fi normal pentru această dată în cea mai mare parte a ţării. Asadar maximele pleaca de la 19 grade in Maramures si in nordul litoralului si ajung la 27 grade in sudul Banatului. In primele ore vremea va fi in general frumaosa, apoi cerul va fi temporar noros şi cadea ploi slabe, de scurtă durată, posibil insotite descărcări electrice, după-amiaza şi seara, izolat, în special în nord şi la munte, iar noaptea pe arii restrânse în vest şi in nord-vest. Vântul va sufla cu ceva intensificări la munte.

Si in Capitala e usor mai cald decat in ziua precedente, asteptam dupa amiza in jur de 25 grade. Soarele e destul de generos, doar trecator norii se inmultesc.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general instabilă, iar temperaturile scad usor în regiunile nordice şi centrale unde maximele se apropie de normalul perioadei, în timp ce în restul teritoriului, regimul termic ramane uşor mai ridicat decât cel obişnuit pentru această dată. Cerul se innoreaza temporar si vor fi averse insotite de descărcări electrice în zonele deluroase şi montane şi pe arii mai restrânse în celelalte zone. Vor fi condiţii de grindină si pe alocuri aversele pot lasa in urma cantiatti mai insemnate de apa. Vântul prinde putere la munte dar pentru intervale scurte si in timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade in estul Transilvaniei şi 27 de grade in sudul Munteniei.

Vremea va fi uşor instabilă în Bucureşti şi se va menţine mai caldă decât ar fi normal pentru această dată. Norii acopera temporar cerul si mai ales după-amiaza şi seara asteptam averse şi descărcări electrice. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

PROGNOZA METEO VINERI. În vestul, in nordul şi in centrul ţării, precum şi în zonele de munte, vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice se vor menţine apropiate de cele specifice acestei perioade. Vor fi înnorări temporar accentuate şi local averse şi descărcări electrice dar si condiţii de grindină si cantităţi de apă mai însemnate. În celelalte zone, cerul va fi variabil, ploi de scurta durata si desc electrice vor fi doar izolat iar temperaturile sunt peste cele normale. In general maximele vor fi intre 19 si 29 grade.

PROGNOZA METEO. In weekend racirea usoara cuprinse treptat toate regiunile, api temp cresc usor spre jumataeta sap viitoare. Fenomele asociate instabilitatii atmosferice accentuate vor fi prezente mai ales sambata si duminica, îndeosebi în sud, in centru şi in est.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cine se află, de fapt, în spatele Wizz Air, compania care a provocat scandaluri imense în România. Mii de turiști se plâng de zboruri amânate sau anulate
Capital.ro
Ilegal în România. Îți confiscă tot, inclusiv banii și mașina. Nu există excepție în lege
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Haos în sistemul medical. Unde se calcă pacienții în picioare
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se ADÂNCEȘTE! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
N-ai voie dacă nu prezinți BULETIN. S-a dat azi lege obligatorie în România. Amendă 30.000 lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Curtea Internațională de Justiție declară ilegale colonizările israeliene din teritoriile palestiniene ocupate
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'