PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturi sufocante în weekend, vremea se răceşte săptămâna viitoare

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă că valul de căldură va persista şi se va accentua în cea mai mare parte a ţării, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Vremea va fi caniculară si disconfortul termic deosebit de accentuat. De luni, vremea se va răci semnificativ.  
Filip Stan
29 iun. 2017, 15:11
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturi sufocante în weekend, vremea se răceşte săptămâna viitoare

PROGNOZA METEO la noapte. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, estice si centrale, unde, mai ales la începutul noptii, pe arii restrânse în Moldova si zona Carpatilor Orientali si cu totul izolat în rest, vor fi averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 grade în depresiuni si 22…23 de grade pe litoral si în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 21 de grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Valul de căldură va persista si se va accentua în cea mai mare parte a tării, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăsi pragul critic de 80 de unităti) în vestul, sudul, estul tării si pe arii restrânse în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor situa între 29 de garde in nordul litoralului si 40 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 si 23 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, dar si mai ridicate pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în regiunile vestice si nord-vestice, unde izolat, spre sfârsitul intervalului, vor fi averse si descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat cu unele intensificări la munte, iar în cursul zilei si în regiunile intracarpatice şi izolat în restul teritoriului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi caniculară si disconfortul termic deosebit de accentuat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 37…38 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi caniculară si disconfortul termic extrem de ridicat în sudul, estul si partial în centrul tării, în timp ce în vest valorile termice diurne vor marca o scădere fată de ziua precedentă. Temperaturile maxime se vor încadra între 26…28 de grade în nord-vest si 40 de grade, local chiar mai ridicate, în Oltenia si în Muntenia. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 si 25 de grade, cu cele mai mari valori pe litoral. În nordul si centrul tării, precum si la munte, mai ales după-amiaza si noaptea, vor fi înnorări temporar accentuate, descărcări electrice, vijelii, local ploi torentiale si izolat căderi de grindină. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, mai ales în sud-vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic deosebit de accentuat. Cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie de scurtă durată vor fi reduse. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 40 de grade, iar cea minimă va fi de 20…22 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea se va răci semnificativ fată de intervalul anterior si în regiunile extracarpatice si cele centrale si doar în sud si sud-est încă va fi călduroasă, izolat caniculară în Lunca Dunării, unde si disconfortul termic va fi mai ridicat. Instabilitatea atmosferică se va accentua după-amiaza, dar îndeosebi noaptea si se vor semnala averse torentiale, frecvente descărcări electrice, vijelii si căderi de grindină, cu precădere în sudul, estul si centrul tării. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade in Dealurile de Vest si 36 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 si 21 de grade, usor mai ridicate pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Desi valorile termice vor fi în scădere fată de ziua precedentă, vremea încă va fi călduroasă, iar disconfortul termic se va mentine ridicat. Spre seară si mai ales noaptea, instabilitatea atmosferică se va accentua si vor fi averse posibil torentiale, frecvente descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

TENDINTA

PROGNOZA METEO LUNI – Vremea se va răci semnificativ fată de intervalul anterior în toate regiunile si va fi instabilă cu precădere în sudul, centrul si estul teritoriului, precum si în zonele montane. În aceste regiuni vor fi înnorări accentuate si, mai ales după-amiaza si noaptea, vor fi averse torentiale, frecvente descărcări electrice, vijelii si căderi de grindină. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros si fenomenele specifice instabilitătii atmosferice se vor semnala pe arii mai restrânse si la cote mai reduse. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade în nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 29, izolat 31 de grade, în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 si 22 de grade.

PROGNOZA METEO MARTI, MIERCURI si JOI – Valorile termice vor fi în crestere treptată, iar instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată la începutul intervalului.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cât de ieftine sunt, de fapt, casele în Spania. Mulți români și-au cumpărat deja locuințe cu piscină și etaj. Dai și de două ori mai puțin decât pe apartamentele din Militari, Veteranilor sau Berceni
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce a pus Jador stop relației cu Oana Ciocan. Ce îi făcea artistului în intimitate 😱 E s-ar fi săturat să fie...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Nicușor Dan anunță recuperarea în instanță a unor clădiri adiacente Pasajului Macca-Vilacrosse
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'