PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme predominant frumoasă, temperaturile vor continua să crească

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că valorile termice vor continua să crească, situându-se peste mediile multianuale ale datei. În weekend, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru începutul lunii octombrie.
Filip Stan
28 sept. 2016, 11:04
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme predominant frumoasă, temperaturile vor continua să crească

PROGNOZA METEO. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul, centrul şi estul ţării. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte. Temperaturile minime, mai ridicate decât în noaptea precedentă, se vor încadra între 2 grade în depresiuni si 14 grade pe litoral. Spre dimineaţă, cu totul izolat se va forma ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 8…10 grade, usor mai scăzută în zona preorăsenească.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va mentine predominant frumoasă si se va încălzi usor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales în prima parte a zilei în nord, în centru şi în est, dar numai în zona Carpaţilor Orientali vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte, dar trecător şi pe spaţii mici şi în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade in estul Transilvaniei şi 26 de grade in sud-vestul Olteniei. Dimineata si noaptea cu totul izolat se va semnala ceată.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Vremea va fi frumoasă si în încălzire usoară. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade.

PROGNOZA METEO VINERI: Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească urmând a se situa peste cele climatologic specifice acestei date din an. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade in estul Transilvaniei si in delta şi 28 de grade in Muntenia si Moldova. Dimineata, dar mai ales în cursul noptii, pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceată.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Vremea se va mentine frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească, situându-se peste mediile multianuale ale datei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade. Pe parcursul noptii creşte probabilitatea de apariţie a ceţii.

PROGNOZA METEO SAMBATA: Vremea va fi mai caldă decât în mod obisnuit pentru prima zi a lunii octombrie la nivelul întregii tări. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare si doar cu totul izolat spre sfârsitul intervalului în sud-vest vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla moderat la munte, iar ziua si în regiunile estice si va sufla în general slab în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 20…21 de grade pe litoral si 27…28 de grade în Câmpia Română. Dimineata si noaptea, pe arii restrânse în zonele joase din est, sud-est si izolat în depresiunile din restul teritoriului va fi ceată.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Vremea va fi în continuare frumoasă si mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil si vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade. Spre sfârsitul intervalului va creste probabilitatea de aparitie a cetii.

  • TENDINTA

DUMINICA – Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse slabe si trecător descărcări electrice începând de după-amiaza, local în sud-vestul tării, iar seara si noaptea pe arii restrânse si în restul zonelor. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 si 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării. (20 de grade in delat, zona Sulina)Dimineata, pe arii restrânse în zonele joase din est si sud-est va mai fi ceată.

LUNI si MARTI – Vremea va deveni instabilă, iar aria ploilor va cuprinde cea mai mare parte a ţării. Valorile termice, în special cele diurne, vor fi în scădere și se vor situa sub mediile climatologice ale perioadei.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Produsele Dedeman care îți vor face viața mai frumoasă. Sunt la ofertă pentru câteva zile și toți vecinii te vor invidia
Capital.ro
Se dau 10.000 EURO în România pentru proprietarii de teren. Primăria a făcut deja cadastru
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Armata obligatorie în România. Mesaj tranșant: Trebuie să ne apărăm singuri
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
SITUATIA DIN BELARUS: 30 DE ANI SUB LUKAȘENKO ȘI PERICOLUL DIN PROXIMITATE
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'