PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi frumoasă şi se va încălzi semnificativ

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi frumoasă şi se va încălzi semnificativ. În weekend, gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere în majoritatea regiunilor. La începutul săptămânii viitoare, valorile termice se vor situa în general în jurul celor climatologic specifice acestei perioade din an
Filip Stan
09 mai 2017, 13:04
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi frumoasă şi se va încălzi semnificativ

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea va fi deosebit de rece pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade în depresiuni și 19 grade în Oltenia, iar cele minime între – 4..-3 grade in depresiuni și 9 grade pe litoral. Cerul va fi temporar noros și mai ales în prima parte a zilei va ploua în Muntenia și pe arii restrânse în Oltenia, Dobrogea, Transilvania și Moldova. În zona Carpaților Meridionali și Orientali, în special la altitudini mari, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla cu intensificări la munte, iar pe parcursul zilei, trecător și în celelalte regiuni. Noaptea se va produce brumă, local în nord-vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele deluroase din rest. Izolat vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei, când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Maximă va fi in jur de 11 grade, iar minima 3…5 grade.

PROGNOZA METEO JOI Vremea se va încălzi semnificativ față de ziua anterioară, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade din an. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral si in depresiuni și 24 de grade in Banat si in Lunca Dunarii, iar cele minime, în general, între 4 și 14 grade. Ziua, cerul va fi variabil și doar izolat vor fi ploi de scurtă durată, la munte. Seara și mai ales noaptea vor fi înnorări temporare și se vor semnala averse și descărcări electrice în vest, in nord-vest și in centru, dar posibil, izolat, și în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă și se va încălzi semnificativ față de ziua anterioară. Cerul va fi mai mult senin peste zi dar noaprtea nebulozitatea se va accentua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea va fi în general instabilă, însă sub aspect termic, se vor înregistra valori în jurul celor climatologic specifice perioadei. Vor fi înnorări temporar accentuate și averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în jumătatea nordică a tarii și pe arii restrânse în restul zonelor. Izolat se vor cumula cantități de apă însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade, iar cele minime între 7 și 15 grade. Dimineața și noaptea, pe spații mici vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a zilei când trecător vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă va fi de 11…12 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA Gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere în majoritatea regiunilor. Temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în cea mai mare parte a țării. Ploile vor avea și caracter torențial, izolat se vor cumula cantități de apă însemnate și va cădea grindină. Temperaturile maxime, ușor mai ridicate comparativ cu ziua anterioară în sud și sud-est se vor încadra între 17 și 29 de grade, iar cele minime între 8 și 15 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată din an, însă treptat începând cu orele după-amiezii gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere și se va manifesta prin accentuarea temporară a înnorărilor, apariția averselor însoțite de frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi posibile căderi de grindină. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 11…12 grade.

PROGNOZA METEO DE DUMINICA PANA MARTI Valorile termice se vor situa în general în jurul celor climatologic specifice acestei perioade din an, iar probabilitatea de apariție a manifestărilor specifice instabilității atmosferice va fi mai ridicată în prima zi a intervalului în majoritatea regiunilor.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cât de ieftine sunt, de fapt, casele în Spania. Mulți români și-au cumpărat deja locuințe cu piscină și etaj. Dai și de două ori mai puțin decât pe apartamentele din Militari, Veteranilor sau Berceni
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce a pus Jador stop relației cu Oana Ciocan. Ce îi făcea artistului în intimitate 😱 E s-ar fi săturat să fie...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Nicușor Dan anunță recuperarea în instanță a unor clădiri adiacente Pasajului Macca-Vilacrosse
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'