PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi rece pentru această dată, în unele zone ninge

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme rece pentru zilele următoare. La munte, ziua vor predomina ninsorile, iar noaptea vor fi precipitaţii mixte, ce se pot semnala trecător şi în orele dimineţii, în zonele mai joase de relief din nord şi nord-vest. Săptămâna viitoare, vor fi precipitatii în majoritatea regiunilor.
Filip Stan
05 oct. 2016, 13:11
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi rece pentru această dată, în unele zone ninge

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi rece pentru această dată, chiar deosebit de rece în regiunile intracarpatice, unde cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe arii extinse în Maramureş, nord-vestul Transilvaniei şi în Crişana şi local în Banat, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20…25 l/mp. La munte vor predomina ninsorile şi în special la altitudini mai mari în zona Carpaţilor Occidentali şi în partea de nord a Carpaţilor Orientali se va depune strat nou de zăpadă. Trecător şi izolat, precipitaţiile mixte îşi pot face apariţia şi în zonele mai joase de relief din această parte a ţării. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales seara şi noaptea, când în sud şi sud-est trecător şi izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări îndeosebi în cursul zilei în vest, nord-vest şi la munte si doar pe spaţii mici în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade in Dealurile de Vest si 17 grade pe ltoral si in delta, posibil izolat si in sudul Moldovei.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Vremea se va mentine rece pentru această dată. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare, mai ales în a doua parte a intervalului, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Desi valorile termice diurne vor fi în crestere usoară în majoritatea zonelor, vremea va fi mai rece decât în mod obisnuit la această dată, îndeosebi în vest, nord si centru. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade in Dealurile de Vest si 20 de grade, izolat in sud-est (zona de deal apartinand partii de sud a Moldovei). Cerul va avea înnorări temporar accentuate si va ploua, ziua în local în nord-vestul si nordul tării si numai izolat în rest, iar spre seară si noaptea pe arii extinse în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, local în Moldova, pe spaţii mici în Transilvania şi izolat în restul teritoriului. În special în sud-est se vor înregistra cantităţi de apă însemnate, de peste 25…30 l/mp. La munte, ziua vor predomina ninsorile, iar noaptea vor fi precipitaţii mixte, ce se pot semnala trecător şi în orele dimineţii, în zonele mai joase de relief din nord şi nord-vest. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări temporare la munte, iar în a doua parte a intervalului şi în regiunile extracarpatice.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Valorile termice, deşi în crestere uşoară faţă de intervalul anterior, se vor menţine mai mici fată de cele normale pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade. Cerul va avea înnorări, mai accentuate seara si noaptea, când va temporar ploua. Vântul se va intensifica treptat în a doua parte a intervalului.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Valorile termice se vor situa sub cele climatologic normale pentru această perioadă, în toate regiunile. În cursul zilei, cerul va avea înnorări temporare si va ploua, local în estul extrem al tării si izolat în rest. La munte, pe arii restrânse vor fi precipitatii sub formă de lapovită si ninsoare. Noaptea, cerul va deveni variabil. Mai ales în prima parte a intervalului, vântul va avea intensificări în estul si în sud-vestul teritoriului, precum si la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în estul Transilvaniei si 17 grade, izolat, în regiunile sudice.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Valorile termice vor fi mai mici decât cele normale pentru această perioadă; maxima va fi de 16…17 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul zilei, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab si moderat.

PROGNOZA METEO TENDINTA

DUMINICA – Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice diurne vor marca o crestere usoară fată de ziua precedentă în cea mai mare parte a tării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul si nord-estul tării, iar spre sfârsitul intervalului si în vest si sud-vest, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în Moldova si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade in depresiuni si 18 grade in sud-sud-estul tarii. La sfârsitul intervalului, pe arii restrânse, în special nord-vest şi centru se va produce brumă.

LUNI si MARTI – Valorile termice vor fi usor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă a anului. Temporar vor fi precipitatii în majoritatea regiunilor.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști români. Ce au pățit după ce au plătit avans pentru un sejur all inclusive la Mamaia Nord
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Dentista din Brăila a avut parte de o moarteVIOLENTĂ! Detaliile scoase la iveală de autopsie, biata femeie a...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Cetățean american condamnat în Rusia la 13 ani de închisoare pentru trafic de droguri
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'