PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi rece pentru această dată

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi rece pentru această dată. La munte, precipitațiile vor fi şi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte.
Filip Stan
31 oct. 2016, 14:27
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi rece pentru această dată

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi rece pentru această dată, temperaturile maxime urmând a se încadra între 4 și 14 grade, iar cele minime se vor situa între -5 și 5 grade. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în centrul şi estul teritoriului, unde pe arii restrânse vor mai fi precipitații slabe. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, mixte, în Moldova și în Transilvania și mai ales sub formă de ploaie în Dobrogea.

Noaptea, cerul va deveni variabil în cea mai mare parte a ţării şi doar în extremitatea nordică va fi mai mult noros şi izolat vor mai fi condiţii pentru precipitaţii slabe, ploi în zonele joase de relief şi predominant ninsori în nordul Carpaţilor Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană. Pe arii restrânse se va produce brumă, iar în zonele joase de relief, în special spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi rece pentru această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar minima va fi de 0…2 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Noaptea, vor fi condiţii de brumă.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va încălzi față de intervalul precedent în toate regiunile. În vestul, centrul și nordul țării, înnorările se vor accentua și, mai ales în cursul nopții, local va ploua. În zona montană înaltă, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului, când doar izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări în zona de munte, dar temporar şi la cote mai reduse şi în vestul și sud-estul țării. Temperaturile maxime vor avea valori de la 8…9 grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei, până la 15…16 grade în Banat, sudul Olteniei și al Munteniei. Temperaturile minime se vor încadra între 2 și 9 grade. Dimineața, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice vor marca o creștere ușoară față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la sfârșitul intervalului, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 4…5 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă, exceptând extremitatea de sud-est, unde vor continua să crească ușor. Maximele se vor încadra 6 și 16 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Dobrogei, iar minimele între -2 și 8 grade. În jumătatea sudică a țării, cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse. La munte, precipitațiile vor fi şi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. Spre sfârșitul nopții, în vest, centru și nord, izolat se va produce brumă și vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult noros și, mai ales în a doua parte a zilei și noaptea, temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru prima decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a țării. În regiunile sudice și sud-estice, cerul va avea înnorări și, mai ales în prima parte a intervalului, pe arii restrânse va mai ploua. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, și doar cu totul izolat, la munte, vor fi posibile precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 13 grade, iar cele minime între -6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 9 grade pe litoral. Spre sfârșitul nopții, pe arii relativ extinse în vestul, centrul și nordul țării și izolat în rest se va produce brumă, iar în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări și, mai ales în prima parte a zilei, vor mai fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ, LUNI. Valorile termice vor marca o creștere în toate regiunile. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată spre sfârșitul intervalului, în vestul, nordul și centrul țării.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice vor fi în creștere, iar probabilitatea de ploaie va fi redusă.
gra

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Produsele Dedeman care îți vor face viața mai frumoasă. Sunt la ofertă pentru câteva zile și toți vecinii te vor invidia
Capital.ro
Se dau 10.000 EURO în România pentru proprietarii de teren. Primăria a făcut deja cadastru
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Armata obligatorie în România. Mesaj tranșant: Trebuie să ne apărăm singuri
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Fostele iubite ale lui Dany de la Insula Iubirii ies la atac! ”Și-a alergat mama cu un cuțit!” + Se automutilează! IMAGINI TARI
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
SITUATIA DIN BELARUS: 30 DE ANI SUB LUKAȘENKO ȘI PERICOLUL DIN PROXIMITATE
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'