PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va încălzi uşor de MARŢI. De când vin ploile

PROGNOZA METEO. Vremea se va încălzi uşor începând de marţi, însă temperaturile nu vor depăşi valorile normale datei la care ne aflăm. Spre sfârşitul săptămânii, îşi vor face apariţie ploile în mai toate regiunile ţării. 
Romania TV
01 oct. 2017, 13:53
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va încălzi uşor de MARŢI. De când vin ploile

PROGNOZA METEO ÎN ŢARĂ. Vremea se va menține rece, cu temperaturi minime cuprinse între -2 și 11 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, până în jur de -7 grade. Cerul va fi variabil în sud-estul și sudul extrem al țării, cu înnorări în zona maritimă a Dobrogei, și mai mult senin în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în deltă. Vor fi condiții de ceață, iar în centru, local în nord și nord-est și izolat în rest, se va produce brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menține rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 4…6 grade, mai scăzută până în jurul valorii de 1 grad, în nordul orașului.

PROGNOZA METEO LUNI. Doar în Dobrogea, vor mai fi unele înnorări, în cursul zilei, iar în celelalte regiuni, cerul va fi mai mult senin. Din punct de vedere termic, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată, cu precădere în sudul, estul și local în centrul țării, deși temperatura aerului va crește ușor. Astfel, maximele se vor încadra între 14 grade in Bucovina si in estul Transilvaniei si 20 de grade in vestul Oltenieie, iar minimele vor avea valori de la -7…-6 grade în depresiunile Carpaților Orientali, până la 11 grade pe litoral. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață, iar în Maramureș, Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei și pe spații mici din nordul Munteniei, se va produce brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată. În condițiile unui cer mai mult senin, temperatura maximă va fi in jur de 18 grade, iar minima 5….7 grade, mai scăzută în zona periferică. Vântul va sufla, în general, slab.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea se va încălzi, față de intervalul precedent. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade in estul Transilvaniei și 24 de grade in Dealurile Banatului, iar minimele între -3..-2 grade in estul Transilvaniei unde se va mai forma bruma si 13 grade pe litoral. În jumătatea de nord-vest a țării, cerul se va înnora treptat, iar seara și noaptea, va ploua. Izolat, vor fi posibile descărcări electrice și cel mai probabil în zona Carpaților Occidentali, nordul Carpaților Orientali și în Maramureș, cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și, pe spații mici, se va forma ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar pe parcursul zilei și în Moldova, Banat și Crișana.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Temperatura aerului va crește, până la valori apropiate de cele normale la această dată. Maxima va fi de 20…21 de grade, iar minima de 6….8 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla, în general, slab. În orele dimineții vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Valorile termice se vor situa în jurul normelor, climatologic, specifice datei. Cerul va avea înnorări temporare și, mai ales în cursul zilei, va ploua, pe arii relativ extinse, în zonele de munte, în centrul și estul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului la munte, precum și în regiunile sud-vestice, centrale și estice. Temperaturile maxime, mai scăzute decât cele din ziua precedentă, în cea mai mare parte a țării, se vor încadra între 13 grade in estul Transilvaniei si in Moldova si 22 de grade in sud-estul Munteniei si in vestul Dobroge, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 13 grade pe litoral. În zonele joase de relief din vest, centru și sud, noaptea, local se va forma ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei, când trecător, va fi posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească. La sfârșitul nopții, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO JOI. Valorile termice se vor menține apropiate de mediile multianuale, caracteristice perioadei. Cerul va fi temporar noros și, pe arii restrânse, în nordul și nord-vestul teritoriului, va ploua slab. Vântul va avea intensificări la munte și în regiunile nordice, iar pe creste va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 23 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 2 și 14 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. În zonele joase de relief, pe parcursul nopții, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi normală termic. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

TENDINŢA 

DE VINERI PANA DUMINICA Valorile termice vor fi apropiate de cele, climatologic, specifice acestei perioade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată, în majoritatea regiunilor.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul în care tot mai mulți români au început să-și cumpere apartamente, mulțumiți de prețurile de aici: “Se extinde”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Rețetă de weekend. Papricaș cu găluște și afumătură. Cel mai gustos preparat din Ardeal
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Pierzi instant permisul auto. Se va da ordin UE, lege și în România: Nu se discută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Copil de 14 ani din Mehedinți a provocat un incendiu la școală după ce a fost lăsat repetent
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!