Prognoza meteo. Românii se vor bucura de încă o săptămână cu vreme frumoasă

Prognoza meteo. Administraţia Naţională de Meteorologie anunță o săptămână cu vreme frumoasă și temperaturi mai mari decât în mod normal pentru jumătatea lui octombrie.
Romania TV
13 oct. 2019, 16:16
Prognoza meteo. Românii se vor bucura de încă o săptămână cu vreme frumoasă

LUNI

ÎN ȚARĂ
Vremea va fi în general frumoasã, iar în orele amiezii cu mult mai caldã decât în mod normal. Cerul va fi variabil, cu nori joşi sau ceaţã, pe arii restrânse în primele ore ale intervalului şi local noaptea, în estul şi sud-estul ţãrii. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 28 de grade, iar cele minime între 5 şi 16 grade, mai coborâte, spre -2 grade în estul Transilvaniei, unde se va forma brumã.

BUCUREŞTI
Vremea va fi în general frumoasă, iar în orele amiezii cu mult mai caldă decât în mod normal. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptând cu o probabilitate mai mare a doua parte a nopții, când vor fi nori joși sau ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade.

MARTI

ÎN ȚARĂ
În estul şi sud-estul ţãrii, cerul va fi variabil, local cu nori joşi sau ceaţã îndeosebi în primele ore ale intervalului şi din nou pe parcursul nopţii, condiţii în care valorile diurne vor fi mai coborâte decât în ziua anterioarã, dar apropiate de cele specifice datei. În restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasã, iar în orele amiezii în continuare cu mult mai caldã decât în mod normal, cerul va fi variabil spre mai mult senin şi doar izolat, cu o probabilitate mai mare în centru, dimineaţa şi spre sfârşitul intervalului va fi ceaţã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 28 de grade, iar cele minime între 5 şi 16 grade, uşor mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, cu nori joși sau ceață, la începutul intervalului și din nou, cu o probabilitate mai mare în a doua parte a nopții. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă mai coborâtă decât în ziua anterioară, va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

MIERCURI

ÎN ȚARĂ
În estul şi sud-estul ţãrii, local vor fi nori joşi sau ceaţã îndeosebi în primele ore ale intervalului şi din nou noaptea, iar valorile termice se vor situa în general în jurul celor climatologic specifice datei. În restul teritoriului, vremea se va menţine predominant frumoasã, iar în orele amiezii cu mult mai caldã decât în mod obişnuit, cerul va fi mai mult senin, şi doar pe spaţii mici, dimineaţa şi noaptea va fi ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 28 de grade, iar cele minime între 5 şi 16 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, cu nori joși sau ceață, în primele ore ale intervalului și din nou noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, apropiată de cea climatologic specifică datei se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 9…10 grade.

JOI

ÎN ȚARĂ
Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasã sau ceaţã, îndeosebi în primele ore ale zilei şi din nou noaptea în estul şi sud-estul ţãrii, posibil persistentã şi trecãtor asociatã cu burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime, în continuare mai ridicate în orele amiezii decât cele specifice datei în regiunile intracarpatice şi apropiate de cele normale în restul zonelor, se vor încadra între 18 şi 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade, uşor mai coborâte în estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă sau ceață, îndeosebi în primele ore ale zilei și din nou noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

VINERI – DUMINICA

Regimul termic va fi caracterizat de valori uşor mai ridicate decât cele specifice perioadei în mare parte a ţãrii. Dimineaţa şi noaptea, cu o probabilitate mai mare în zonele joase de relief din estul şi sud-estul ţãrii, local vor fi nori joşi sau ceaţã.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Două treimi din cetățenii UE îngrijorați de securitatea Uniunii Europene, relevă un sondaj
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!