PROGNOZA METEO. Se răceşte accentuat. Când vin ploile de toamnă

PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine frumoasă în weekend, dar de săptămâna viitoare, începe să se răcească. 
Iulian Tudor
24 oct. 2019, 12:40
PROGNOZA METEO. Se răceşte accentuat. Când vin ploile de toamnă

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ
În zonele joase de relief din sudul și estul țării, în condiții de nebulozitate joasă local persistentă sau ceață, îndeosebi în prima parte a zilei și din nou noaptea, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. În restul teritoriului, vremea se va menține frumoasă, iar în orele amiezii deosebit de caldă, cerul va fi mai mult senin, iar ceața se va semnala doar pe arii restrânse la începutul și sfârșitul intervalului, cu o probabilitate mai mare în centru. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 28 de grade, izolat mai scăzute în zonele cu ceață persistentă, iar cele minime, se vor încadra în general, între 2 și 14 grade.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi mai mult senin, exceptând îndeosebi primele ore ale intervalului și a doua parte a nopții, când va fi nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla în general slab. Valorile termice, vor fi în continuare mai ridicate decât cele specifice datei, maxima urmând a fi de 19…20 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general frumoasă, iar în orele amiezii deosebit de caldă pentru această dată, cu precădere în regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zonele joase de relief din centrul, sudul și estul țării, unde în primele ore ale intervalului și pe arii în general restrânse noaptea, va fi nebulozitate joasă sau ceață, cu totul izolat posibil asociată trecător cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 28 de grade, cu cele mai mari valori în sud-vest, iar minimele vor fi cuprinse între -2…0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 14 grade în Dealurile de Vest.

LA BUCUREŞTI
Valorile termice se vor menține mai ridicate decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii octombrie. Cerul va fi mai mult senin, exceptând primele ore ale zilei, apoi foarte probabil și sfârșitul intervalului, când va fi nebulozitate stratiformă sau ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi predominant frumoasă, iar în orele amiezii deosebit de caldă în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zonele joase de relief din centru, sud și est, unde în primele ore ale intervalului și din nou în a doua parte a nopții, pe arii restrânse va fi nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade, iar cele minime între 3 și 14 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi predominant frumoasă, iar în orele amiezii cu mult mai caldă decât în mod normal. Cerul va fi mai mult senin și doar în primele ore ale dimineții vor mai fi condiții de nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO LUNI

ÎN ŢARĂ
În jumătatea de nord a țării vremea se va răci ușor față de ziua anterioară, însă valorile termice vor continua să se situeze peste mediile multianuale, vor fi înnorări temporare, iar cu o probabilitate mai mare în a doua parte a nopții, pe arii restrânse va ploua slab. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, condiții în care temperaturile diurne vor fi în continuare cu mult mai ridicate decât cele climatologic specifice datei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade, iar cele minime între 3 și 14 grade. În primele ore ale intervalului, pe arii restrânse va fi ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi predominant frumoasă, iar în orele amiezii va fi în continuare cu mult mai caldă decât în mod normal. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII DE MARŢI PÂNĂ VINERI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va răci în toate regiunile, urmând a se înregistra valori termice în jurul mediilor multianuale. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată la început în jumătatea de nord, apoi și în restul teritoriului.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va răci, valorile de temperatură urmând a se situa în jurul mediilor multianuale. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Încep lucrările de modernizare la un obiectiv important al României. Hidroelectrica a făcut anunțul
Capital.ro
Conducătorii auto din România au interzis. Vei fi trimis în judecată. Legea e deja în vigoare
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Val de scumpiri în piețe! Care este cea mai scumpă piață din Capitală
Adevarul
Armata lui Kim Jong Un era să-și distrugă propria Capitală. Ce s-a întâmplat cu o rachetă trasă de la 100 de km de Phenian
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Șoferii nu mai au nicio scăpare. Cea mai mică greșeală îi va costa scump
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Câți lei a dat acest turist, pe 100g de hamsii, în Eforie Nord. A crezut că nu vede bine
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
15 ani de închisoare. Legea a intrat în vigoare astăzi, 1 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Mircea Geoană neagă acuzațiile de plagiat privind teza sa de doctorat
MediaFlux
ION ILIESCU, ANUNȚ IMPORTANT! Doliu în ROMÂNIA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?