PROGNOZA METEO. Soarele apare pe cer abia de joi

PROGNOZA METEO. Vremea rece şi închisă va continua să ne mai dea bătăi de cap câteva zile, pentru ca de joi încolo, inclusiv de Paşte, să avem parte de o vreme frumoasă şi caldă.
Iulian Tudor
06 apr. 2015, 14:11
PROGNOZA METEO. Soarele apare pe cer abia de joi

PROGNOZA METEO. Marţi, înnorările persistă în est şi în sud-est, unde mai plouă, dar trecător se pot semnala lapoviţe sau chiar ninsori slabe. În estul Munteniei, în Dobrogea şi în sudul Moldovei cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp. În zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali local va mai ninge, iar temporar, mai ales pe creste, ninsoarea va fi viscolită. În jumătatea vestică a ţării mai plouă izolat şi treptat sunt şanse să se arate soarele printre nori. Vântul suflă încă destul de tare, mai ales în est şi în sud-est, unde rafalele pot depăşi 50..60 km pe oră. Va fi în continuare rece pentru data din calendar, chiar deosebit de rece în jumătatea estică. Maximele pleacă de la doar 3 grade în est şi ajung la cel mult 13 grade în sud-vest.

VREMEA IN BUCURESTI. Vreme mult mai rece decât în mod normal şi în ziua de marţi, cu cer încărcat de nori şi ceva ploaie peste zi, dar şi vânt care îşi face încă simţită prezenta. După-amiaza vine cu cel mult 7…8 grade în termometre.

Citeşte şi PROGNOZA METEO DE PAŞTE: Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

PROGNOZA METEO. Miercuri, deşi temperaturile cresc în regiunile extracarpatice, vremea rămâne mai rece decât în mod normal la această dată în toate zonele ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorari şi ceva ploi slabe, în primele ore, în est şi precipitaţii mixte în nord-vest şi bineînţeles la munte. Izolat, dimineaţa vor fi condiţii de formare a brumei. Vântul mai are răbufniri în est şi în sud-est, iar maximele vor fi între 6 grade în estul Transilvaniei şi 15 grade în sud-vestul extrem.

VREMEA IN BUCURESTI. În prima parte a zilei de miercuri mai sunt înnorări, dar şansele de ploaie sunt mici. Se încălzeşte, maximele ating 12..13 grade, iar vântul suflă cel mult moderat.

PROGNOZA METEO. Pentru joi, meteorologii prognozează, în sfârşit, vreme predominant frumoasă şi în încălzire uşoară. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări la începutul zilei doar în extremitatea sudică. Izolat, dimineaţa va fi brumă. Vântul mai are intensificari uşoare intensificări în sud-est. Temperaturile maxime vor fi între 8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 17 grade în Dealurile Banatului.  

VREMEA IN BUCURESTI. Joi va fi o vreme frumoasă şi mai caldă. Soarele domină autoritar cerul, vântul nu ne supără deloc, iar în termometre se adună până după-amiază în jur de 15 grade la umbră.

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea va fi frumoasă şi continuă să se încălzescă, astfel încât maximele vor fi în limitele normale ale perioadei, adică între 11 şi 19 grade, aşa că singurele fenomene demne de semnalat sunt bruma sau ceaţa matinale, care se formează doar izolat. Sâmbătă, dar şi în zilele de Paşte temperaturile continuă să crească şi vremea devine caldă pentru această perioadă, iar şansele de precipitaţii sunt mici.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cine se află, de fapt, în spatele Wizz Air, compania care a provocat scandaluri imense în România. Mii de turiști se plâng de zboruri amânate sau anulate
Capital.ro
Ilegal în România. Îți confiscă tot, inclusiv banii și mașina. Nu există excepție în lege
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Haos în sistemul medical. Unde se calcă pacienții în picioare
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se ADÂNCEȘTE! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
N-ai voie dacă nu prezinți BULETIN. S-a dat azi lege obligatorie în România. Amendă 30.000 lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Curtea Internațională de Justiție declară ilegale colonizările israeliene din teritoriile palestiniene ocupate
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'