PROGNOZA METEO. Temperaturi ridicate şi vreme frumoasă în următoarele zile

PROGNOZA METEO: Meteorologii anunţă temperaturi ridicate în următoarele zile. Acestea vor fi peste mediile climatologice specifice perioadei în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în dealurile din sud şi din est.
Alina Costache
19 dec. 2015, 14:09
PROGNOZA METEO. Temperaturi ridicate şi vreme frumoasă în următoarele zile

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Valorile termice vor fi peste mediile climatologice specifice perioadei în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în dealurile din sud şi din est. În zonele joase din vest, nord-vest, centru, nord-est şi pe arii mai restrânse în cele din sud, va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, posibil persistentă şi trecător asociată cu burniţă.

În rest cerul va fi variabil şi doar izolat, dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 si 2 grade în zonele cu ceaţă persistentă şi 12 şi 13 grade în nordul Olteniei şi al Munteniei, iar cele minime, se vor situa, în general, între -6 şi 4 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu nori şi condiţii de ceaţă la in primele ore ale zilei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valori de 9 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, în special la deal şi la munte. În vestul, nord-vestul, centrul şi nord-estul ţării cerul va avea înnorări şi pe arii restrânse va ploua slab sau va burniţa.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul intervalului. În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea local va fi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 2 grade în zonele cu ceaţă persistentă şi în jur de 15 grade în dealurile din sud, iar cele minime, se vor situa, în general, între -5 şi 5 grade.

ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în primele ore ale zilei cand vor fi sin condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 10, 11 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal în această perioadă a anului îndeosebi la deal şi la munte. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile din jumătatea nordică a ţării, dar numai cu totul izolat se vor semnala ploi slabe, iar la munte precipitaţii mixte.

În zonele joase de relief, local, mai ales dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 grade in Transilvania si 15 grade in Oltenia iar cele minime se vor situa între -2 şi 7 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal în această perioadă. Cerul va fi variabil, iar dimineaţa sunt din nou conditii de formare a cetii. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9, 10 grade.

TENDINTA MIERCURI Valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât cele normale specifice perioadei, cu precădere la deal şi la munte. Cerul va fi variabil, dar mai ales dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă, posibil asociată cu burniţă, local în zonele joase din estul, nord-vestul şi centrul ţării şi izolat în restul teritoriului.

Vântul va sufla mai tare pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 6 şi 16 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade, uşor mai ridicate pe litoral.

De joi pana la finalul saptamanii, adica in Ajunul dar si in zilele de Craciun, desi temperaturile scad usor, vremea ramane calda pentru ultima decada a lunii decembrie. Trecător şi doar pe arii restrânse, îndeosebi în nord-vestul ţării, vor fi posibile precipitaţii slabe, iar în zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţă.

Citeşte şi PROGNOZA METEO: Crăciun cu vreme de primăvară. Ce ne aşteaptă în ianuarie

Spynews
Andrei de la Mireasa, sezonul 7, și iubita lui s-au despărțit după o lună de relație. Care ar fi motivul separării și ce spune și despre Simona
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum să faci carnea pe grătar fără să se lipească. Trucul simplu pe care orice gospodină trebuie să îl cunoască
Capital.ro
UNGURII vor banii românilor. Ungaria face o mutare istorică în 2024
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Noua Comisie Eropeană va fi condusă tot de Ursula von der Leyen. Care sunt candidații propuși de guvernele țărilor din UE?
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Ce preț trebuie să plătești dacă vrei să faci plajă pe cearșaf, în Mamaia. Poate fi mai scump decât închrierea unui șezlong
Spynews
Cristina Rotaru de la Insula iubirii, mesaj cu subînțeles, după ce soțul ei, Andrei, s-a sărutat cu ispita Diandra? „Să nu fiu apreciată, iubită...” | FOTO
Evz.ro
Stațiunea de basm din România. Turiștii găsesc aici un Rai
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pensionarii care pot primi 250 de lei în plus de la Casa de Pensii! Ce trebuie să facă până la finalul lunii iulie
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
NASA și Boeing întârzie întoarcerea astronauților de pe Stația Spațială Internațională din cauza problemelor tehnice ale navei Starliner
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!