PROGNOZA METEO. Temperaturi scăzute în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Vremea va fi deosebit de rece şi în următoarele zile. Duminică, în Bucureşti temperatura maximă va fi de -3 grade, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de -13 grade. Începând de marţi, vremea se va încălzi în toată ţara.
Alina Costache
11 feb. 2017, 14:07
PROGNOZA METEO. Temperaturi scăzute în următoarele zile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Vremea va fi deosebit de rece în majoritatea regiunilor, chiar geroasă, local, în Maramureş, Transilvania, Moldova, Oltenia şi Muntenia. Temperaturile minime se vor situa între -22 de grade în depresiuni şi -3 grade în vestul ţării. În regiunile extracarpatice cerul va fi mai mult noros şi pe arii restrânse va ninge slab. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări în vest, şi mai ales spre dimineaţă, local, se va forma ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Vremea va fi deosebit de rece, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -9 grade. Cerul va fi mai mult noros şi, trecător, vor fi condiții de fulguială. Vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. În regiunile extracarpatice vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa, dar mai ales noaptea în cea mai mare parte a Moldovei, a Munteniei şi a Olteniei; cerul va fi mai mult noros, pe arii restrânse va fi ceaţă asociată cu chiciură şi izolat va ninge slab. În restul teritoriului va fi ger, local, în Transilvania şi Maramureş, înnorările vor fi trecătoare, iar dimineaţa şi noaptea, pe spaţii mici, se va forma ceaţă. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe litoral si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 şi 0 grade în regiunile sudice, estice, precum şi în estul Transilvaniei şi între 0 si 6 grade în rest, iar cele minime se vor situa între -23 de grade în depresiunile Carpatilor Orientali si -3 grade în Dealurile de Vest.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea va fi deosebit de rece, geroasă îndeosebi noaptea. Cerul va avea înnorări si trecător, vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimă va fi de -13…-10 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. În regiunile extracarpatice vremea se va menţine deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în Moldova, Muntenia şi Oltenia; cerul va avea înnorări, pe arii restrânse va fi ceaţă asociată cu chiciură şi izolat va fulgui. În restul teritoriului ger va mai fi local în Transilvania şi Maramureş, cerul va fi variabil, iar ceaţă se va forma pe spaţii mici. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 şi 1 grad în regiunile sudice, estice, dar şi în estul Transilvaniei şi între 2 si 8 grade în rest, iar cele minime se vor situa între -23 de grade în depresiunile Carpatilor Orientali si în jurul a -3 grade în Dealurile de Vest.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa si noaptea. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimă va fi de -13…-11 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea se va încălzi fată de ziua precedentă, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 grade in Moldova si 8 grade in Dealurile de Vest ;i dealurile Olteniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile estice şi sud-estice, unde pe arii restrânse va ninge slab. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte, în Moldova, Dobrogea şi doar izolat în restul teritoriului. În zonele joase de relief, local, va fi ceată.

VREMEA ÎN BUCURESTI: Vremea se va încălzi fată de ziua precedentă. Astfel, temperatura maximă va fi de -1…0 grade, iar cea minimă de -6…-4 grade, mai coborâtă în zona preosăsenească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat. Vor fi conditii de ceată.

TENDINTA

MIERCURI – Procesul de încălzire al vremii va continua, astfel încât temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 0 grade in Moldova si 10 grade in Dealurile de Vest si dealurile Olteniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile estice şi sud-estice, unde izolat vor fi precipitatii slabe, predominant sub formă de ninsoare şi condiţii de polei. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări temporare, mai ales pe parcursul zilei, la munte si în estul teritoriului. Izolat va fi ceată.

JOI si VINERI – Valorile termice vor continua să crească. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai ridicată spre sfârsitul intervalului.

Citeşte şi Record negativ în termometru: -26,4 grade Celsius la Botoşani. Harta temperaturilor în ţară

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Europarlamentarii sancționează gestul premierului ungar Viktor Orban pentru vizita la Moscova
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'