Prognoza meteo. Temperaturi sufocante, furtuni cu căderi masive de grindină şi indicele de confort termic depăşit

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse și descărcări electrice, pe arii restrânse, mai ales în regiunile estice și la munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21 de grade pe litoral.
Filip Stan
05 iun. 2024, 14:39
Prognoza meteo. Temperaturi sufocante, furtuni cu căderi masive de grindină şi indicele de confort termic depăşit

Prognoza meteo JOI
În Țară

Vremea va fi caldă în cea mai mare parte a țării, cu valori termice în creștere față de intervalul precedent în regiunile vestice, nordice și în centru, iar în rest, local, va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza și seara, pe alocuri la munte, în Maramureș, Transilvania, Moldova, Dobrogea și Muntenia. Izolat cantitățile de apă vor depăși, în intervale scurte de timp, 10…20 l/mp, și va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21 de grade pe litoral.

București

Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, dar după-amiaza vor fi posibile înnorări, averse slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 16…19 grade.

Accuweather anunţă vreme extremă în România. Vin trei zile consecutive de furtuni electrice!

Prognoza meteo VINERI
În Țară

Vremea va deveni călduroasă pe arii relativ extinse în zonele de câmpie și de podiș, iar temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 33 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, cu precădere în a doua parte a zilei și în prima parte a nopții, local în regiunile nordice, estice, în centru, la munte și izolat în rest. Pe suprafețe mici cantitățile de apă vor depăși, în intervale scurte de timp, 15…25 l/mp și va cădea grindină. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 10 și 20 de grade, anunţă ANM.

București

Vremea se va menține călduroasă, cu o maximă termică de 33…34 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața, dar după-amiaza și seara vor fi posibile înnorări, averse slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 16…19 grade.

Prognoza meteo SAMBATA
În Țară

Vremea va fi călduroasă, iar în regiunile sudice disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local, cu o probabilitate mai mare, ziua în jumătatea estică a teritoriului și la munte, iar noaptea în vest și nord-vest. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi însemnate și va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 34 de grade, iar cele minime între 10 și 21 de grade.

București

Vremea va rămâne călduroasă, iar disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări după-amiaza și seara când probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi în creștere. Temperatura

Prognoza meteo DUMINICA
În Țară

Vremea va fi călduroasă în majoritatea regiunilor, iar local în sud și pe spații mai mici în vest și în est, caniculară și cu disconfort termic ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local, în jumătatea de nord a țării, la munte și izolat în rest. Pe suprafețe mici se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 36 de grade, iar cele minime între 10 și 21 de grade, mai ridicate în Dealurile de Vest.

Citeşte şi: „Matriarhat meteorologic”. Fenomenul La Nina înlocuieşte El Nino şi aduce inversiune termică şi uragane

București

Vremea va deveni caniculară, cu disconfort termic ridicat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă va fi de 19…20 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 17 grade.

Prognoza meteo LUNI, MARTI, MIERCURI
În Țară

Vremea va fi călduroasă și cu disconfort termic în creștere, în cea mai mare parte a zonelor de câmpie și de podiș, iar în sud-vest, sud și sud-est caniculară. Probabilitatea pentru manifestări de instabilitate atmosferică va fi mai mare, în prima parte a intervalului, în vest, centru, nord și la munte, apoi și în rest.

București

Vremea va fi caniculară, cu disconfortul termic accentuat. Din a doua parte a intervalului, după-amiaza sau seara vor fi posibile averse și descărcări electrice.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Coaliția va discuta calendarul alegerilor prezidențiale joi la ora 9:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?