Prognoza meteo. Temperaturile urcă de la 0 grade la 27 de grade Celsius. Doar ceaţa mai aminteşte de toamnă

Cerul va fi variabil în vestul, nord-vestul și nordul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, local cu ușoare intensificări în zona Carpaților Orientali. Temperaturile minime se vor situa între 4 și 14 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 1 grad, unde vor fi condiții de brumă. Local, se va semnala ceața, mai ales în Transilvania și Moldova.
Alina Costache
07 oct. 2024, 15:17
Prognoza meteo. Temperaturile urcă de la 0 grade la 27 de grade Celsius. Doar ceaţa mai aminteşte de toamnă

Prognoza meteo marţi

În Țară
Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi, astfel valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice acestei date. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, dar cu unele înnorări spre dimineață în Banat, unde izolat vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în a doua parte a intervalului în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 26 de grade, iar cele minime între 6 și 14 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până spre 0…1 grad, unde vor fi și condiții de brumă, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral, spre 15…17 grade. Local va fi ceață, dimineața, mai ales în Transilvania și Moldova, iar noaptea cu precădere în centru, est și sud.

București
Vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor față de ziua precedentă, astfel valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice acestei date. Cerul va fi mai mult senin ziua și variabil noaptea. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade, mai scăzută spre 7 grade în zona periurbană, unde spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo MIERCURI
În Țară
Vremea va fi caldă pentru această dată în cea mai mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, ziua în jumătatea de vest a teritoriului, iar noaptea în cea de est. Va ploua slab, pe parcursul zilei în Banat, Oltenia și Crișana, iar spre seară și la începutul nopții, izolat în Maramureș, Transilvania și posibil în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice, estice și sud-estice, precum și în zona montană înaltă, în special în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 26 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceață, cu precădere în centru, est și sud-est, anunţă ANM.

București
Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara și în prima parte a nopții, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 24…26 de grade, iar cea minimă de 10…13 grade. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

CTP cere ca Diana Șoșoacă să fie urmărită penal: ”Fapta se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi”

Prognoza meteo JOI
În Țară
Vremea va deveni mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru a doua decadă a lunii octombrie în majoritatea zonelor țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 28 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade, mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în vest și nord-vest, unde pe arii restrânse va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice și în zona montană înaltă. Dimineața și noaptea, se va semnala ceață, local în est și nord-est, unde va fi mai persistentă și pe arii restrânse în rest.

București
Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 27 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade.

Prognoza meteo VINERI
În Țară
În vestul, centrul și nordul țării, valorile termice vor fi în scădere față de ziua precedentă și se vor apropia de normele perioadei, cerul va avea înnorări mai accentuate îndeosebi ziua și pe arii relativ extinse vor fi mai ales averse, posibil însoțite de descărcări electrice. În restul teritoriului, vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă, iar înnorări accentuate, averse și descărcări electrice vor fi pe arii mai restrânse mai ales după orele amiezii. Local și temporar vântul va avea intensificări. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 28 de grade, iar cele minime între 6 și 16 grade. Dimineața și noaptea, izolat vor mai fi condiții de ceață.

Temperaturi de vară în mijlocul toamnei. Prognoza ANM pentru următoarele două săptămâni şi unde va fi cel mai cald

București
Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara și noaptea când va crește probabilitatea pentru ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Prognoza meteo SAMBATA, DUMINICA, LUNI
În Țară
Vremea va continua să se răcească, iar valorile termice se vor situa în jurul normelor perioadei. Probabilitatea pentru ploi locale va fi mai ridicată în jumătatea nordică a țării.

București
Valorile termice vor fi în scădere și se vor situa în jurul normelor perioadei. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată la începutul intervalului.

DailyBusiness
Oferte fără precedent la Lidl! Produsele se dau aproape GRATIS
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Bzi.ro
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025! Creșterea va fi de cel puţin 650 de lei
Fanatik.ro
Uzina din România care e gata de funcționare. A trecut printr-un proces de retehnologizare care a durat 10 ani
Capital.ro
Decizie UE pentru România. Trebuie să aplicăm până la 31 decembrie 2025. Ordinul s-a dat chiar azi
Playtech.ro
Primul humanoid care a intrat în direct la TV ca să dea declarații. Ce a putut spune roborul despre...
DailyBusiness
Se dau bani pentru încălzire! Cum poți avea parte de acest beneficiu
Adevarul
Tot mai mulți români își doresc să muncească de acasă. Domeniile care încă acceptă munca remote
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
De ce nu și-a dorit Alina Radi împăcarea cu Nick Rădoi. Chiar dacă nu mai sunt împreună de 11 ani, cei doi încă păstrează legătura
Spynews
Leguma care poate să te otrăvească și să îți fie letală. Mesajul transmis de medicul Tudor Ciuhodaru: ”Nu vă jucați cu așa ceva” 
Evz.ro
Angajați, plătiți ca să demisioneze. Sumele sunt fabuloase
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
„Nu a fost doar o mamă” Fiul Mariei Campai, românca ucisă de un adolescent de 17 ani, își strigă durerea. Unde va avea loc înmormântarea Mariei
Cancan.ro
Scenă violentă în emisiunea Mireasă! Ce i-a putut face Simona unei biete pisici care se plimba și ea prin curte
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Poliția îți face dosar penal. Iei amendă, predai și permisul. Mii de români fac asta în timpul liber
StirileBZI
Facturile se vor dubla după 1 aprilie 2025! Creșterile ar putea fi de până la 120%
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul 
substantial.ro
Diana Șoșoacă, exclusă din cursa prezidențială în urma contestației Amalia Bellantoni
MediaFlux
ZIUA de PENSII, MODIFICATĂ! Cinci MILIOANE de SENIORI, VIZAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Delicii exotice dintr-o livadă din Buzău