PROGNOZA METEO. Temperaturile urcă simţitor: Mercurul va indica şi până la 13 grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă o vreme mai călduroasă decât de obicei pentru următoarele zile, deşi soarele va fi prezent pe cer doar în timpul prânzului până după-amiază. Fenomenele meteo notabile sunt ceaţa şi, pe alocuri, vântul mai sprinten.
Romania TV
12 dec. 2014, 15:00
PROGNOZA METEO. Temperaturile urcă simţitor: Mercurul va indica şi până la 13 grade

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, în vestul ţării şi în zonele de deal şi de munte va predomină o vreme frumoasă, cu soare mult şi temperaturi în creştere, aici vorbim despre vreme caldă pentru data din calendar. În celelalte regiuni, ziua începe cu ceaţă sau nori de nivel jos care, mai ales în sudul Olteniei, pot persista şi peste zi, aşa că regimul termic va fi apropiat de cel normal. Iar vântul încă spulberă zăpada pe crestele înalte de munte, iar peste zi devine mai alert şi în vestul ţării noastre. În aceste condiţii, la amiază vorbim despre maxime de la 2 grade în zonele cu ceaţă mai persistentă din sud până la 12…13 grade în Dealurile de Vest, însorite pe tot parcursul zilei.

VREMEA IN BUCURESTI. Ziua de sâmbătă începe cu ceaţă sau nori joşi, însă apoi sperăm să vedem şi câteva raze de soare, vântul nu se simte deloc întreaga zi, iar la amiază vor fi 5…7 grade în termometre.

Citeşte şi VREMEA REA face PROBLEME în ţară: Persoane evacuate din cauza inundaţiilor, zeci de localităţi fără curent

PROGNOZA METEO. Duminică, vremea se menţine mai caldă decat ar fi normal în cea mai mare parte a ţării, dar în special în vest, la deal şi la munte. În regiunile nord-vestice, vor fi înnorări şi pe arii restrânse ploua slab. În restul teritoriului, soarele predomina, insa dimineaţa şi noaptea local ceaţă sau nori josi, posibil persistente peste zi şi asociate izolat cu burniţă. Vântul doar pe crestele montane va avea câteva răbufniri. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2…3 grade in zonele cu ceaţă persistentă din sud şi 12…13 grade în Dealurile de Vest.

VREMEA IN BUCURESTI. Duminică, în special dimineaţa vor fi din nou nori josi sau ceaţă, este însă posibil să vedem şi o rază de soare spre prânz, iar vântul abia adie, aşa că maxima zilei va fi de 4…6 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad.

PROGNOZA METEO. Luni vremea este în continuare mai caldă decat ar fi normal în aproape toată ţara, dar cu deosebire în vest, la deal şi la munte. Peste zi soarele este destul de prezent, şi doar în nordul şi nord-vestul ţării se ascunde adesea după nori, dar numai pe alocuri plouă slab în aceste zone din ţară. La amiază vor fi temperaturi de la 3 grade în zonele joase din sudul şi estul teritoriului, unde local va fi ceaţă, posibil persistentă, asociată izolat cu burniţă si 13 grade in Dealurile de Vest.

VREMEA IN BUCURESTI. Luni, tabloul meteo se menţine cu ceaţă şi nori josi, mai ales dimineaţa şi noaptea, fără adiere de vânt şi cu doar câteva raze de soare, aşa că până la amiază mercurul urcă în termometre spre 5…6 grade.

PROGNOZA METEO. Şi marţi vremea rămâne o vreme caldă pentru această dată în mare parte din ţară, maximele vor fi între 2 şi 12 grade, cu cele mai mici temepraturi în zonele joase din sud şi din est, unde dimineaţa şi noaptea ceaţa va fi prezentă la nivel local, iar pe ici pe colo poate să fie mai persistentă şi asociată izolat cu burniţă. În vest, centru şi nord, cerul devine tot mai noros, spre seară şi în noaptea următoare plouă local, iar vântul se arată şi el mai sprinten în sudul Banatului, dar şi pe litoral sau pe crestele înalte de munte. În următoarele zile, se păstrează acest tipar de evoluţie a vremii, cu soare şi vreme caldă în mare parte din ţară, însă în zonele joase de relief, ceaţă sau nori de plafon jos îşi fac în continuare apariţia, cel puţin în orele dimineţilor şi, deci, temepraturile diurne rămân mai modeste. Iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor, mai ales ploi, va fi mai ridicată în regiunile vestice, nordice şi centrale.

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de Cornel 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Scrisoarea de garanție bancară – un instrument financiar din ce în ce mai popular în România
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'