Prognoza meteo. Veşti de ultimă oră de la ANM, cum va fi vremea la început de septembrie

Vremea va fi călduroasă, local caniculară în Oltenia, Banat și Crișana, unde disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi variabil ziua, când doar izolat, la munte și în estul țării, vor fi ploi slabe trecătoare, și senin noaptea.
Filip Stan
01 sept. 2024, 16:31
Prognoza meteo. Veşti de ultimă oră de la ANM, cum va fi vremea la început de septembrie
Prognoza meteo. Veşti de ultimă oră de la ANM, cum va fi vremea la început de septembrie

Prognoza meteo. Conform ANM, la noapte, în Moldova, Dobrogea și Muntenia vor fi înnorări, însă doar izolat și trecător va ploua slab, în timp ce în restul regiunilor cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor situa între 9 și 22 de grade, cu cele mai mici valori în depresiunile din estul Transilvaniei. BUCUREȘTI Cerul va avea înnorări, iar în prima parte a nopții, trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 16…18 grade.

LUNI Vremea va fi călduroasă, local caniculară în Oltenia, Banat și Crișana, unde disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi variabil ziua, când doar izolat, la munte și în estul țării, vor fi ploi slabe trecătoare, și senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări, pe arii restrânse, în prima parte a intervalului, în sudul Moldovei și estul Munteniei. Temperaturile maxime se vor situa în general între 29 și 35 de grade, iar cele minime între 12 și 23 de grade, cu valori mai mici, spre 8 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei. BUCUREȘTI Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil ziua și senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 16…19 grade.

Citeşte şi: Cod galben de caniculă și disconfort termic. Temperaturi cu 10 grade mai mari decât cele normale pentru această perioadă

MARTI Vremea se va menține călduroasă, iar în Oltenia, Banat, în cea mai mare parte a Crișanei și a Munteniei va fi caniculă, disconfortul termic va fi în creștere, iar indicele temperatură-umezeală (ITU), pe alocuri, va atinge pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi mai mult senin, exceptând în orele amiezii zona montană, unde vor fi unele înnorări și izolat averse slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări, pe arii restrânse, în estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 37 de grade, iar cele minime între 9 și 23 de grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile Carpaților Orientali. BUCUREȘTI Vremea va deveni caniculară, iar disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade, iar cea minimă de 18…19 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

MIERCURI Vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a țării, iar în Banat, local în Crișana și pe alocuri în Muntenia și Oltenia, canicula va persista, condiții în care disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse și descărcări electrice, din a doua parte a zilei, pe arii în general restrânse, îndeosebi la munte, în centrul, estul și sud-estul țării. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 27 și 36 de grade, iar cele minime între 11 și 22 de grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 8 grade. BUCUREȘTI Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade.

JOI Vremea se va menține călduroasă în mare parte a țării, iar în Banat, și pe alocuri în Oltenia și Crișana va fi în continuare caniculă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse și descărcări electrice, pe arii restrânse la munte, în centrul, estul și sud-estul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua pe arii restrânse în estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 24 și 35 de grade, iar cele minime între 10 și 21 de grade. BUCUREȘTI Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade. DE VINERI PANA DUMINICA Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai mare în sud-est, iar la începutul intervalului și la munte.

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Ce să pui în vasul de toaletă ca să devină alb, așa cum era la magazin. O să scapi imediat de calcar, rugină sau mirosuri urâte. Este un ingredient banal pe care îl au toți oamenii în bucătărie
Capital.ro
Veste tristă despre Bruce Willis. Fiica actorului a anunțat acum
Playtech.ro
ȘOCANT! Cât de schimbată este Eliza Iliescu. Aproape de nerecunoscut
DailyBusiness
Proiect gigant de infrastructură. Cel mai lung drum expres din România, lansat într-un singur contract
Adevarul
Tot ce trebuie să știi despre noua lege a pensiilor. Principalele modificări care intră în vigoare la 1 septembrie 2024
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Adrian Minune, umilit cumplit la Vaslui. S-a întâmplat chiar pe scenă
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
wowbiz.ro
ULTIMA ORĂ! Fostul preot Visarion Alexa, condamnat la închisoare!
Cancan.ro
BREAKING | Sportivă în vârstă de 28 de ani, găsită moartă în apartament: „Este o pierdere devastatoare pentru noi toți”
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Adina Iuliana Popescu, o cunoscută femeie de afaceri din Gorj, a murit după ce a făcut un infarct la volan: Femeia a apucat să oprească mașina înainte de a-și pierde cunoștința
Capital.ro
Toți șoferii vor fi prinși. Se introduce sistemul e-SIGUR în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ion Țiriac, discurs-manifest după ce primarul Daniel Băluță a inaugurat patinoarul de 10.000.000 de euro din sectorul 4! „M-am întâlnit cu domnul David Popovici și mi-a zis asta”
stirilekanald.ro
Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba
substantial.ro
Jodie Grinham, prima sportivă paralimpică însărcinată medaliată la Jocurile Paralimpice
MediaFlux
ANAF face PRĂPĂD. Toate persoanele fizice sunt vizate, iar datele SUNT PUBLICE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...