PROGNOZA METEO. Vin ninsorile!

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă o răcire a vremii, iar precipitaţiile vor căpăta forma de burniţe şi chiar ploi. Pe arii restrânse, îşi vor face apariţia ninsorile.
Filip Stan
17 nov. 2014, 15:20
PROGNOZA METEO. Vin ninsorile!

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit în a doua decadă a lunii noiembrie în aproape toată ţara. Cerul e încărcat de nori în aproape toată ţara şi plouă pe arii relativ extinse în jumătatea vestică. Izolat, în sud-vest şi la munte aşteptăm şi peste 20 l pe mp. În celelalte regiuni, local, vor fi burniţe şi ploi slabe. În Carpaţii Meridionali, la altitudini mari, vor fi precipitaţii mixte. În primele ore va fi ceaţă în zonele extracarpatice. Suflă ceva mai tare în Câmpia de Vest şi la munte. Maximele vor fi de la 4 grade în nordul Moldovei până la 15 grade în Dealurile de vest.

VREMEA IN BUCURESTI. Marţi, e o zi cu vreme mohorâtă. Norii acoperă cerul toată ziua, trecător plouă slab sau cade burniţă, iar dimineaţa sunt condiţii de ceaţă. Maximele vor fi în jur de 10 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

PROGNOZA METEO. Miercuri avem parte încă de temperaturi mai ridicate decât în mod obişnuit în această perioadă în cea mai mare parte a ţării, dar şi de multe precipitaţii. Cerul va fi mai mult noros şi plouă pe arii extinse, îndeosebi în est şi în sud, unde aşteptăm şi cantităţi mai însemnate, în Moldova şi în Bărăgan, local, vor fi peste 20..25 l pe mp şi, izolat, chiar 35…40 l mp. Mai ales în noaptea următoare în Carpaţii Orientali şi în masivele înalte din Meridionali ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. Local, vântul e mai turbulent, iar maximele pleacă de la 4 grade în nordul Moldovei şi ajung la 16 grade în sud-est.

VREMEA IN BUCURESTI. Miercuri e încă o idee mai cald decât ar fi normal, cu 12..13 grade după amiază în termometre. Cerul va fi noros şi temporar va ploua.

PROGNOZA METEO. Joi, iarna pare că vrea să se grăbească. În cea mai mare parte a ţării vremea se răceşte. Cerul e noros şi vor fi precipitaţii moderate cantitativ, mixte în Moldova şi mai ales ninsori la deal şi la munte. În celelate regiuni plouă, izolat mai însemnat cantitativ în sud. Local, vântul are intensificări, iar maximele vor fi între 2…3 grade în nordul Moldovei şi cel mult 12…13 grade în sudul extrem.

PROGNOZA METEO. Joi, este o vreme închisă în Capitală, temporar va ploua, vântul îşi face simţită prezenţa, iar în termometre se adună 10..11 grade.

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri, vremea va fi închisă în jumătatea de sud-est a ţării, unde cad precipitaţii mixte pe arii extinse. În celelalte regiuni doar izolat va ploua, iar maximele vor fi între 2 şi 10 grade. În weekend, dar şi la începutul săptămânii viitoare vremea e mai rece decât în mod obişnuit şi mai aşteptăm precipitaţii slabe, mai ales ninsori, îndeosebi în jumătatea estică a ţării.

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Locul din România supranumit litoralul de la munte. Puține persoane știu de existența lui, deși zona e plină de atracții turistice
Capital.ro
Proprietarii de terenuri din România au interzis. Amenzi între 7.500 și 15.000 de lei
Playtech.ro
ȘOC! Vedeta din România care DIVORȚEAZĂ pentru a 7-a oară!
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
3 zile cu descărcări electrice anunțate de Accuweather. Urmează temperaturi de 17-18 grade în timpul nopții
Spynews
3 zodii pentru care fericirea bate la ușă mai târziu. O să ajungă cu persoana iubită la altar după 35 de ani
Evz.ro
Adriana Bahmuțeanu, încă un divorț. S-a despărțit de George Restivan
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Divorț-șoc! Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de George Restivan după 1 an și 3 luni de căsnicie 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Mai mulți români din Marea Britanie s-au luptat cu polițiștii englezi, ba chiar le-au răsturnat mașina: „Să vină mascații de la București, că și pe ăia îi dărâmăm”
Capital.ro
Obligatoriu pentru cei care fac ITP. Legea se aplică în toată România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
MedLife lansează primul centru mobil de testare pentru boli cu transmitere sexuală din Europa Centrală și de Sud-Est
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'