PROGNOZA METEO. Vreme caniculară la sfârşit de august. Disconfortul termic va fi accentuat

PROGNOZA METEO. Vremea se va menține călduroasă, izolat caniculară la amiază în sud-vestul teritoriului. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și izolat va depăși pragul critic de 80 de unități.
Iulian Tudor
28 aug. 2019, 19:19
PROGNOZA METEO. Vreme caniculară la sfârşit de august. Disconfortul termic va fi accentuat

PROGNOZA METEO JOI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține călduroasă, local caniculară în sudul și în vestul țării, unde după-amiaza disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și izolat va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, iar după-amiaza și seara, pe arii restrânse la deal, la munte și în nord-vestul teritoriului vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor situa între 26 de grade în nordul litoralului și 36 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 grade în estul Transilvaniei și 23 de grade în Dealurile de Vest.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține călduroasă, caniculară la amiază, când indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 34…35 de grade, iar cea minimă de 17…19 grade.

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară local în vestul și în sud-vestul țării, unde și disconfortul termic se va menține ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil și, îndeosebi după-amiaza și seara, izolat, mai ales în zonele de deal și de munte, precum și în sud-estul teritoriului, vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade pe litoral și 36 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor
fi cuprinse între 7 grade în estul Transilvaniei și 22 de grade în Dealurile de Vest.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține călduroasă, izolat caniculară la amiază în sud-vestul teritoriului. Cerul va fi variabil și doar izolat, după-amiaza, îndeosebi în zonele montane și în regiunile nordice, vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade pe litoral și 35 de grade în sud-vestul extrem al țării, iar cele minime se vor situa între 9 și 22 de grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil și numai izolat, mai ales la munte, vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade, iar cele minime se vor situa între 6 și 21 de grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 02.09.2019 ORA 09 – 05.09.2019 ORA 09

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține călduroasă în majoritatea regiunilor. Probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi mai ridicată în jumătatea de vest a țării și în zona de munte.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi frumoasă, dar călduroasă.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Încep lucrările de modernizare la un obiectiv important al României. Hidroelectrica a făcut anunțul
Capital.ro
Conducătorii auto din România au interzis. Vei fi trimis în judecată. Legea e deja în vigoare
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Val de scumpiri în piețe! Care este cea mai scumpă piață din Capitală
Adevarul
Armata lui Kim Jong Un era să-și distrugă propria Capitală. Ce s-a întâmplat cu o rachetă trasă de la 100 de km de Phenian
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Șoferii nu mai au nicio scăpare. Cea mai mică greșeală îi va costa scump
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal monstruos la o nuntă! Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești chiar în timp ce cânta
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
15 ani de închisoare. Legea a intrat în vigoare astăzi, 1 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Mircea Geoană neagă acuzațiile de plagiat privind teza sa de doctorat
MediaFlux
ION ILIESCU, ANUNȚ IMPORTANT! Doliu în ROMÂNIA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?