PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă de FLORII

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme în general frumoasă în următoarele zile. De Florii, temperaturile vor urca până la 20 de grade.
Alina Costache
07 apr. 2017, 12:49
PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă de FLORII

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar valorile termice, deși în ușoară creștere, se vor menține sub cele normale pentru această perioadă. Cerul va mai avea înnorări peste zi și va ploua și sub formă de aversă, local în regiunile centrale și estice și izolat în rest, iar în zona montană precipitațiile vor fi mixte. Vântul va continua să sufla ce intensificări la munte, cu peste 70…80 km/h, dar ziua și în restul teritoriului, cu viteze mai mari în Moldova și in Dobrogea, unde va depăși temporar 55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade in estul Transilvanieie si 17 grade, in Lunda Dunarii iar minimele între -4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 6 grade pe litoral. Noaptea se va produce brumă pe arii restrânse în Maramureș, Transilvania, Oltenia, nordul Munteniei și izolat în rest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Temperaturile cresc usor dar raman sub cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul zilei și, îndeosebi după-amiaza, vor fi condiții pentru averse slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar minima de 4…5 grade, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul valorii de 2 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va deveni predominant frumoasă, iar temperatura aerului va continua să crească până la valori normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei în extremitatea estică și de sud-est, unde e posibil sa mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Moldova, Dobrogea și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 11..12 grade in estul Transilvaniei si in Moldova și 19..20 grade in sudul Olteniei, iar cele minime între -6 grade in estul Transilvanieie si 8 grade pe litoral. Noaptea, pe arii restrânse va fi brumă, iar în zonele joase, ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar minima va fi de 2…4 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO LUNI Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, astfel încât valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Maixmele se vor situa asadar intre 12..13 grade pe litoral grade și 20 de grade in Banat si iOltenia și minime între 1 și 9 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor mai fi condiții de brumă. Cerul va fi mai mult senin, innorari noaptea, în extremitatea de nord-vest a teritoriului, unde izolat vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla cu unele intensificări în zona montană înaltă. În zonele joase, dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura aerului va avea valori normale pentru această perioadă; maxima se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar minima va fi de 3…5 grade.

TENDINŢA.

MARTI În vestul, nordul și centrul țării cerul va avea înnorări și local va ploua în general slab cantitativ. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare. Treptat, vântul se va intensifica în toate regiunile. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 23 de grade, iar cele minime între 1 și 10 grade. Vremea va fi frumoasă și ușor mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări spre sfârșitul intervalului. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

DE MIERCURI PANA VINERI Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește spre sfârșitul intervalului.

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Locul din România supranumit litoralul de la munte. Puține persoane știu de existența lui, deși zona e plină de atracții turistice
Capital.ro
Proprietarii de terenuri din România au interzis. Amenzi între 7.500 și 15.000 de lei
Playtech.ro
ȘOC! Vedeta din România care DIVORȚEAZĂ pentru a 7-a oară!
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
3 zile cu descărcări electrice anunțate de Accuweather. Urmează temperaturi de 17-18 grade în timpul nopții
Spynews
3 zodii pentru care fericirea bate la ușă mai târziu. O să ajungă cu persoana iubită la altar după 35 de ani
Evz.ro
Adriana Bahmuțeanu, încă un divorț. S-a despărțit de George Restivan
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Divorț-șoc! Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de George Restivan după 1 an și 3 luni de căsnicie 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Mai mulți români din Marea Britanie s-au luptat cu polițiștii englezi, ba chiar le-au răsturnat mașina: „Să vină mascații de la București, că și pe ăia îi dărâmăm”
Capital.ro
Obligatoriu pentru cei care fac ITP. Legea se aplică în toată România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
MedLife lansează primul centru mobil de testare pentru boli cu transmitere sexuală din Europa Centrală și de Sud-Est
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'