PROGNOZA METEO. Vreme neobişnuit de caldă pentru sfârşitul lui octombrie. De când scad temperaturile

PROGNOZA METEO. Vremea se va menține caldă pentru sfârşitul lunii octombrie. În regiunile estice, înnorările vor fi în general persistente şi pe arii restrânse vor mai fi ploi slabe sau burniță, iar mai ales noaptea se va semnala ceață. În sudul teritoriului și parțial în centru, nebulozitate de nivel jos sau ceață, asociată izolat cu burniţă, se va forma la începutul zilei şi noaptea, iar în restul zonelor cerul va fi variabil.
Alina Costache
26 oct. 2020, 14:59
PROGNOZA METEO. Vreme neobişnuit de caldă pentru sfârşitul lui octombrie. De când scad temperaturile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. În estul teritoriului nebulozitatea va persista și pe arii restrânse vor mai fi ploi slabe sau burniță. În restul țării cerul va fi variabil, dar mai ales în a doua parte a nopții, se va semnala ceață, local în Oltenia, Muntenia și Transilvania și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor situa peste mediile multianuale specifice datei și vor fi cuprinse, în general, între 4 şi 14 grade.

VREMEA ÎN București. Cerul va avea înnorări, iar în a doua parte a nopții se va forma ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi mai ridicată decât în mod normal la această dată și se va situa în jurul valorii de 8 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. În cea mai mare parte a țării valorile termice vor fi mai ridicate decât în ziua precedentă și vor caracteriza o vreme caldă pentru sfârșitul lunii octombrie. În regiunile estice, înnorările vor fi în general persistente şi pe arii restrânse vor mai fi ploi slabe sau burniță, iar mai ales noaptea se va semnala ceață. În sudul teritoriului și parțial în centru, nebulozitate de nivel jos sau ceață, asociată izolat cu burniţă, se va forma la începutul zilei şi noaptea, iar în restul zonelor cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat și Crișana, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 și 12 grade.

VREMEA ÎN București va fi caldă pentru această dată. În primele ore ale zilei şi noaptea va fi nebulozitate de nivel jos sau ceață, iar în restul intervalului cerul va fi variabil. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO 26 octombrie-8 noiembrie. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menține caldă pentru sfârşitul lunii octombrie. În regiunile extracarpatice vor fi înnorări în cea mai mare parte a intervalului, dar numai izolat se vor semnala ploi slabe sau burniţă. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, local se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 16 şi 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2…4 grade în depresiuni şi 13…14 grade pe litoral.

VREMEA ÎN București se va menține caldă pentru sfârşitul lunii octombrie. Cerul va avea înnorări, mai persistente în prima parte a zilei şi noaptea şi trecător vor fi posibile ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 18…20 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 9 grade. Dimineața, dar mai ales noaptea vor fi condiţii pentru formarea ceții.

PROGNOZA METEO JOI. Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori peste mediile multianuale ale perioadei în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi temporar noros și local se vor semnala ploi slabe, ziua în regiunile sud-estice, iar spre seară și noaptea în cele vestice, nord-vestice și centrale. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, mai ales în cursul nopţii. Temperaturile maxime, ușor mai scăzute decât în ziua precedentă în regiunile intracarpatice, se vor încadra în general între 14 şi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 13 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceaţă.

VREMEA ÎN București. Valorile termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade din an. Cerul va fi temporar noros şi mai ales în cursul zilei vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Mai ales dimineața vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO VINERI. În vestul, nordul și centrul țării, cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar valorile termice diurne vor fi mai scăzute decât în intervalul precedent, apropiindu-se de mediile multianuale specifice perioadei. În zona montană înaltă, trecător se vor semnala precipitații mixte. În celelate regiuni, vremea se va menține caldă pentru această dată, înnorările vor fi temporare și numai izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în centrul și sud-vestul teritoriului, precum și în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 19 grade, iar cele minime între 2 şi 12 grade. Mai ales în primele ore ale intervalului, în zonele joase, îndeosebi din est și sud-est, pe arii restrânse se va semnala ceață.

VREMEA ÎN București. Cerul va fi temporar noros, iar mai ales spre sfârșitul intervalului va crește probabilitatea pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Valorile termice se vor menține mai ridicate față de normalul perioadei, astfel temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar minima de 7…9 grade. Mai ales dimineața vor fi condiţii de ceaţă.

Tendinţa Evoluţiei Vremii pentru zilele de SAMBATA, DUMINICA SI LUNI

În Țară: În cea mai mare parte a țării, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. În prima parte a intervalului va ploua, îndeosebi în regiunile nordice, centrale, estice și sud-estice, iar la munte vor fi precipitaţii mixte.

București: Valorile termice se vor situa în limite normale pentru această perioadă. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată în prima jumătate a intervalului.

Citeşte şi Este iarnă în toată regula la munte. Ploile au făcut prăpăd pe litoral VIDEO

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Ce să pui peste porumbul fiert ca să iasă delicios și aromat. Trucul genial pe care puține gospodine îl cunosc
Capital.ro
UNGURII nu acceptă să renunțe. Lovitura cea mare în Europa: Să fie maghiară
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, aproape GOALĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu-i poate acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Românii vor avea mai mult de plată la gaze! Schimbări majore de la 1 iulie!
Adevarul
LIVE TEXT. Evaluare Națională 2024. Subiectele la Matematică, baremul și rezolvarea lor vor fi publicate pe adevarul.ro
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Rovinieta poate fi achiziționată din 27 iunie și de pe Ghișeul.ro
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
UPDATE Examen Evaluare Națională 2024 proba scrisă la Matematică: Acestea sunt subiectele și baremele de azi pentru clasa a VIII-a
Capital.ro
Reguli NOI pentru românii care merg la MEDIC. Decizia se aplică legal din 1 iulie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Andrei Rațiu, în vizorul marilor cluburi europene după evoluțiile impresionante de la EURO 2024
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?