PROGNOZA METEO. Vreme rece în toată ţara şi ploi. La munte vor fi lapoviţă şi ninsoare

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine rece în toată ţara. În mare parte din ţară va ploua, iar în zonele montane vor fi ninsori. Dar meteorologii vin cu veşti bune. De luni, vremea intră într-un proces de răcire. 
Romania TV
31 oct. 2020, 14:46
PROGNOZA METEO. Vreme rece în toată ţara şi ploi. La munte vor fi lapoviţă şi ninsoare

PROGNOZA METEO DUMINICA

Valorile termice diurne se vor situa în jurul celor normale pentru începutul lunii noiembrie, în cea mai mare parte a țării, însă cele nocturne vor caracteriza o vreme rece, cu precădere în centrul țării și în zonele subcarpatice. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 17 grade, iar cele minime între -6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 8 grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorări și local ploi, ziua în regiunile estice, iar noaptea în cele vestice. Cu totul izolat la munte, la altitudini mari, vor mai fi și precipitații sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări temporare în regiunile estice și sud-estice, în general cu viteze de 50…60 km/h, iar mai ales la începutul intervalului și în Carpații Meridionali și de Curbură, unde pe creste rafalele vor depăși 75…80 km/h și zăpada va fi spulberată. Dimineața, dar mai ales noaptea, pe alocuri se va semnala ceață.

BUCUREȘTI Vremea va fi frumoasă, dar rece dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin ziua și variabil noaptea, când vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 0 grade.

 

PROGNOZA METEO LUNI

Valorile termice se vor situa peste cele normale la această dată în majoritatea regiunilor, astfel maximele se vor situa între 8 și 16 grade, iar minimele între 3 și 11 grade. În regiunile vestice, nordice, centrale și la munte cerul va fi mai mult noros și local va ploua slab. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ploi vor cădea cu totul izolat. Pe crestele montane, trecător, vor fi posibile ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte, la altitudini mari. Dimineața și noaptea, în zonele joase, pe alocuri se va semnala ceaţă.

BUCUREȘTI Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil ziua, dar se va înnora treptat noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 5…7 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

 

PROGNOZA METEO MARTI

Vremea va continua să se încălzească uşor în majoritatea zonelor, astfel că valorile termice se vor situa în general peste cele normale la începutul lunii noiembrie – ziua în special în vest şi în sud-vest, iar noaptea în toate regiunile. În jumătatea de nord-est a ţării, cerul va fi mai mult noros; va ploua pe arii relativ extinse în Moldova, local în Muntenia şi Dobrogea şi pe arii restrânse în Transilvania şi în Maramureş. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniţă, iar în a doua partea nopţii se va forma local ceaţă. Vântul va sufla slab și moderat, cu uşoare intensificări la altitudini mari în Carpaţii Meridionali şi de Curbură. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 şi 20 de grade, iar cele minime între 5 și 11 grade.

BUCUREȘTI Valorile termice, în creştere uşoară, se vor situa peste cele normale la începutul lunii noiembrie. Cerul va fi temporar noros, favorabil trecător ploii slabe. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 15…17 grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

 

PROGNOZA METEO MIERCURI

Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât cele specifice perioadei. Pe parcursul zilei, în est şi în sud-est înnorările vor fi persistente şi local va ploua slab, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi variabil, dar în zonele joase pe alocuri va fi ceaţă sau nebulozitate de nivel jos, asociate cu totul izolat cu burniţă. Noaptea cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a ţării, dar numai pe spaţii mici va ploua slab, cu precădere în jumătatea de nord-vest, iar probabilitatea de ceaţă va fi mai mare în est şi în sud. Vântul va sufla slab și moderat, cu uşoare intensificări în zona montană înaltă şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 și 19 grade, iar cele minime între 4 și 12 grade.

BUCUREȘTI Valorile termice, îndeosebi cele nocturne, se vor menţine mai ridicate decât cele obişnuite în această perioadă a anului. Înnorările vor fi persistente, dar cu probabilitate redusă pentru ploaie slabă sau burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 15 grade, iar cea minimă va fi de 9…10 grade.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Cele trei legume care te hidratează indiferent de anotimp. Sunt delicioase și pot fi combinate în numeroase moduri
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Alex Bodi, acuzații la adresa fostei iubite. Cei doi se află în Mykonos, dar în hoteluri diferite
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Kamala Harris aproape de a deveni candidatul oficial al Partidului Democrat la prezidențiale
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!