PROGNOZA METEO. Vreme rece la început de săptămână. Când încep precipitaţiile

PROGNOZA METEO. Vremea se răceşte simţitor în următoarele zile şi, după o uşoară încălzire la mijlocul săptămânii, vom avea din nou o scădere a mercurului în termometre. Din fericire, nu avem, însă, prea multe precipitaţii, potrivit meteorologilor.
Romania TV
30 oct. 2016, 14:48
PROGNOZA METEO. Vreme rece la început de săptămână. Când încep precipitaţiile

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va continua să se răcească, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade in estul Transilvaniei si 14 grade in Lunca Dunarii dupa ce in zori vor fi temperaturi sub pragul de inghet si bruma in estul Transilvanieie si prin Subcarpatii sudici. Cerul va fi temporar noros și vor fi precipitații, pe arii relativ extinse, sub formă de ninsoare în zona montană, mixte în Maramureș, Transilvania și Moldova și izolat, predominant sub formă de ploaie, în celelalte regiuni. Vântul va avea intensificări temporare mai ales în estul teritoriului, unde vitezele vor atinge 50…60 km/h. În zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi Orientali, rafalele vor depăşi 70…80 km/h, viscolind şi spulberând ninsoarea.imineata, local, va fi brumă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI se va răci luni. Cerul va avea înnorări trecătoare, dar sansele de ploaie reduse. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI. Ziua incepe cu temperaturi scazute si local se vor semnala ceata si bruma. Si peste zi vremea va fi rece pentru această dată, cu temeraturi maxime intre 5 grade in Moldova si in estul Transilvaniei si 12 grade in sudul Olteniei si al Munteniei. Cerul va fi temporar noros şi vor fi precipitații slabe în centru şi in est, ninsori la munte, mixte, local în Moldova și în Transilvania și mai ales sub formă de ploaie, pe arii restrânse în Dobrogea și în Muntenia. Vântul va sufla cu unele intensificări în zona montană, dar și în regiunile estice.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi rece pentru această dată, cu maxime în jurul a 11 grade. Cerul va avea ceva înnorări si trecator e posibil sa ploua slab.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va încălzi față de zilele anterioare în majoritatea zonelor, astfel incat temperaturile maxime vor avea valori de la 7…8 grade în nordul Moldovei, până în jurul a 15 grade în sudul Banatului și sud-vestul Olteniei. Dimineața în zonele joase, vor fi condiții de ceață iar peste zi cerul va avea înnorări în vestul, centrul și nordul țării, unde, mai ales în cursul nopții, local va ploua. La munte, în special în zona mai înaltă, precipitațiile vor fi și sub formă de ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și doar izolat va ploua. Vântul va sufla cu intensificări pe crestele montane, dar trecător și în Câmpia de Vest și în deltă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar minima, mai ridicată decât cea din noaptea precedentă, de 3…4 grade.

Tendinţa vremii va fi, însă de răcire. Joi temperaturile scad din nou, exceptând sud-estul ţării, unde vor continua să crească ușor, astfel incat maximele vor in general nitre 6 și 16 grade. Temporar, cerul va fi noros și va ploua în toate regiunile, iar la munte precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Ultimele zile ale saptamanii vor fi marcate de alternante termice. Sansele de precipitatii vor creste semnificativ abia duminica spre luni.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Produsele Dedeman care îți vor face viața mai frumoasă. Sunt la ofertă pentru câteva zile și toți vecinii te vor invidia
Capital.ro
Se dau 10.000 EURO în România pentru proprietarii de teren. Primăria a făcut deja cadastru
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Armata obligatorie în România. Mesaj tranșant: Trebuie să ne apărăm singuri
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Fostele iubite ale lui Dany de la Insula Iubirii ies la atac! ”Și-a alergat mama cu un cuțit!” + Se automutilează! IMAGINI TARI
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
SITUATIA DIN BELARUS: 30 DE ANI SUB LUKAȘENKO ȘI PERICOLUL DIN PROXIMITATE
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'