PROGNOZA METEO. Vremea rămâne instabilă. Orele de căldură alternează cu cele de ploaie

PROGNOZA METEO. Meteorologii ne anunţă că vremea va continua să fie instabilă. Deşi temperaturile pot depăşi nivelul de 30 de grade în timpul zilei pot apărea ploi, furtuni, însoţite de vânt puternic.
Filip Stan
14 iul. 2014, 12:55
PROGNOZA METEO. Vremea rămâne instabilă. Orele de căldură alternează cu cele de ploaie

PROGNOZA METEO. Marţi ajungem să vorbim deja de o vreme în general instabilă. În regiunile sud-vestice, sudice, estice, precum şi în zona de munte, mai ales după-amiaza şi noaptea, vor fi intervale în care nori ameninţători acoperă cerul şi aduc averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări ale vântului. Izolat, se vor strânge cantităţi importante de apă, de peste 20…25 l/mp şi este posibil să cadă grindină. În celelalte zone, soarele va ţine agenda zilei, iar ploile de vară vor fi destul de puţine. Maximele termice vor pleca de la 25 de grade în depresiuni şi se vor opri spre 32 de grade în regiunile vestice.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Instabilitatea atmosferică se va resimţi marţi, deşi ziua începe cu soare, nu vă lăsaţi umbrelele acasă pentru ca în a doua parte a zilei şi noaptea se înmulţesc norii şi începe să plouă. Vor fi ploi, cu tunete, fulgere şi rafale de vânt. Totuşi, până după amiază termometrele au timp să strângă suficiente grade, cam 29…30 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni

PROGNOZA METEO. Vremea rămâne general instabilă şi miercuri în zona ţării noastre. Vor fi înnorări temporar accentuate şi local se vor semnala averse, însoţite de fenomene electrice, în zonele de deal şi de munte, local în sudul şi centrul ţării şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni. Meteorologii anunţă şi pentru această zi cantităţi de apă mai importante, la nivel izolat şi condiţii de grindină. Vântul va avea unele răbufniri nervoase prin în est şi pe la munte, dar trecător şi în timpul ploilor. Temperaturile rămân apropiate de cele normale pentru această perioadă, respectiv maxime de la 24 de grade în depresiuni până la 32 de grade în vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se anunţă general instabilă şi miercuri. Din când în când soarele va fi umbrit de nori şi vor fi intervale cu averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade.

PROGNOZA METEO. Se va mentine şi pe parcursul zilei de joi o vreme în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporare şi, mai ales după-amiaza şi seara, vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice în zonele de deal şi la munte, local în sudul, estul şi centrul ţării şi izolat în celelalte regiuni. Cantităţile de apă vor fi însemnate şi este posibil să cadă şi grindină. Vântul se agită şi în această zi prin estul teritoriului şi în zona montană înaltă dar, trecător, şi în celelalte zone în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade in estul Transilvaniei şi 31 de grade in Campia de Vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Ploile, cu tunete, fulgere şi vânt mai nervos nu ocolesc nici joi zona Bucureştiului, unde norii se înmulţesc treptat, şi mai ales după-amiaza şi seara, vor fi averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade.

PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine în general instabilă şi la sfârşitul săptămânii. Nu lipsesc ploile, cu tunete şi fulgere ce îşi vor face apariţia, mai ales după-amiaza şi seara, în zonele de deal şi de munte, dar pe arii mai restrânse şi în celelalte regiuni. Izolat, se mai pot strânge cantităţi importante de apă şi vor fi condiţii de grindină. Valorile termice rămân însă uşor mai ridicate decât în mod normal pentru această dată în majoritatea regiunilor, cu maxime cuprinse între 24 şi 32 de grade.

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Lege pentru românii care locuiesc la CASĂ. Vor scăpa de obligație
Playtech.ro
I-a ARUNCAT PISICILE de la balcon iubitei sale! Fanii, șocați: ”Mizerie umană ce ești!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Bianca Drăgușanu, săltată de poliție. E vizată într-un dosar de evaziune fiscală
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mascații au intrat peste Bianca Drăgușanu! Vedeta, AUDIATĂ, la Poliție
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pericol în piețe! Legume și fructe contaminate cu pesticide periculoase pentru oameni
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Leon Panetta critică deficiențele de securitate în încercarea de asasinare a lui Donald Trump în Pennsylvania
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'