PROGNOZA METEO: Vremea se răceşte în weekend, duminică se anunţă ploi

Vremea se răceşte în acest weekend, când vor fi temperaturi ce nu vor depăşi 9 grade Celsius în Bucureşti, sau 14 grade în Oltenia, informează reprezentanţii ANM. Meteorologii spun însă că temperaturile sunt normale pentru începutul lunii martie.
Romania TV
01 mart. 2019, 14:50
PROGNOZA METEO: Vremea se răceşte în weekend, duminică se anunţă ploi

PROGNOZA METEO. Pe parcursul zilei de sâmbătă, vremea se va răci, astfel că temperaturile se vor situa în jurul celor care sunt normale pentru această perioadă, uşor mai scăzute în nord-vestul ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în zonele sudice, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe, sub formă de ploaie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în nordul Moldovei şi 13-14 grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa între minus 10 şi 1 grad”, a declarat meteorologul de servicu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Potrivit reprezentantului ANM, sâmbătă, vremea se va răci şi în Bucureşti unde, în prima parte a zilei, vor fi condiţii de precipitaţii.

„În Capitală, vremea se va răci, iar temperaturile maxime vor fi de 7-8 grade, normale pentru această perioadă a anului. În prima parte a zilei, în Bucureşti este probabilă apariţia precipitaţiilor, iar vântul va avea unele intensificări ziua, apoi va fi slab”, explică meteorologul de serviciu.

Potrivit sursei citate, dumincă, cerul va fi variabil, va ploua izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 11 grade, iar cele minime între -4 şi 4 grade, iar în zona Capitalei, temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 01.03.2019 ORA 20 – 02.03.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor și temporar se vor semnala precipitații, în prima parte a intervalului în vest, centru, nord și nord-est, apoi se vor restrânge treptat către sud-estul țării. Acestea vor fi sub formă de ploaie, pe arii restrânse în Banat și în Crișana, mixte în Maramureș și în Moldova, iar în Transilvania, în jumătatea de est a Munteniei și în Dobrogea vor fi ploi, dar trecător și lapoviță sau ninsoare. La munte, precipitațiile vor fi mixte la altitudini mai mici, iar în rest vor predomina ninsorile. În Carpații Meridionali, cu totul izolat, vor fi posibile cantități de apă de până la 10…15 l/mp. Vântul va avea intensificări în zona montană, îndeosebi pe creste, dar local și la 
cote mai reduse și în regiunile sud-vestice, sudice, centrale și estice. Temperaturile minime se vor situa între -3 și 6 grade. 

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a nopții, când probabilitatea de apariție a precipitațiilor, predominant sub formă de ploaie, va fi în creștere. Vântul va sufla în general slab, cu ușoare intensificări spre sfârșitul intervalului. Temperatura minimă va fi de 1…3 grade, posibil mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 
02.03.2019 ORA 08 – 03.03.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Vremea se va răci, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei, ușor mai scăzute în nord-estul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în special în regiunile sudice, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe. Acestea vor fi sub formă de ploaie, dar în prima parte a zilei și din nou noaptea trecător și lapoviță sau ninsoare, iar în zona de munte vor fi mixte. Vântul va avea unele intensificări pe parcursul zilei, 
la munte, dar local și în estul și sudul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în nordul Moldovei și 13…14 grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între -10 și 1 grad.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va răci, devenind normală termic. Cerul va avea înnorări temporare, iar în prima parte a zilei probabilitatea de apariție a precipitațiilor, predominant sub formă de ploaie, va fi ridicată. Vântul va avea unele intensificări ziua, apoi va fi în general slab. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
03.03.2019 ORA 08 – 04.03.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări 
temporare în vestul, centrul, nordul și în prima parte a zilei și în sudul țării, dar numai izolat și trecător se vor semnala 
precipitații slabe. Acestea vor fi sub formă de ploaie, în Maramureș și lapoviță, iar la munte vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade, iar cele minime, în general, între -4 și 4 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în continuare normală termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei, dar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 04.03.2019 ORA 08 – 05.03.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Vremea se va încălzi și va deveni caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul și vestul țării, unde pe spații mici se vor semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie, iar la munte mixte. Vântul va avea intensificări în zona montană, cu viteze mai mari pe creste, dar la cote mai reduse ziua și în nord-vest și sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 16 grade, iar cele minime se vor încadra între -6 și 8 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va încălzi și va deveni caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 05.03.2019 ORA 08 – 06.03.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține caldă. Cerul va avea înnorări temporare și mai ales în a doua parte a intervalului va ploua slab în vestul și sudul țării și izolat în rest, iar la munte precipitațiile vor fi mixte. Ziua, vântul va avea intensificări în zona montană, mai ales pe creste, dar la cote mai reduse, local și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și în jurul a 17 grade în regiunile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre -6 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare spre seară și noaptea, când probabilitatea de apariție a ploii va fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă va fi în jur de 16 grade, iar cea minimă de 4…5 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 06.03.2019 ORA 08 – 09.03.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Regimul termic va fi caracterizat de valori de temperatură mai ridicate  decât cele climatologic specifice perioadei, iar probabilitatea de  apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată, îndeosebi în vest,  nord, centru și la munte.

LA BUCUREŞTI
Regimul termic va fi caracterizat de valori de temperatură mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei. Trecător vor fi condiții de ploaie.

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este singurul cuvânt din lume care se pronunță la fel în toate limbile. Românii îl folosesc destul de des
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Amendă de 5.000 de lei sau chiar trei luni de închisoare
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Fast food fără ulei. Aripioarele de pui ies senzațional de crocante. Trei rețete de făcut acasă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Casa este deranjată încă de la intrare VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Peste 40 de Migranți Pierd Viața în Incendiul unei Ambarcațiuni în Haiti
MediaFlux
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'