PROGNOZA METEO. Vremea se strică în weekend

PROGNOZA METEO. Vremea va fi instabilă în următoarele zile, însă temperaturile vor ajunge până la 29 de grade la umbră.
Filip Stan
12 iun. 2014, 13:19
PROGNOZA METEO. Vremea se strică în weekend

PROGNOZA METEO. Vineri va fi vreme instabilă în zona de munte şi în jumătatea de sud-est a ţării, unde, mai ales după-amiaza şi în noaptea următoare, nori se adună tot mai mulţi şi aduc local averse, cu descărcări electrice şi scurte intensificări ale vântului. În restul teritoriului predomină soarele şi doar izolat sunt câteva reprize de scurte de ploaie. Vorbim şi despre căderi de grindină pe ici pe colo, iar ploile aşteptate lasă izolat şi peste 20 de l/mp. În aceste condiţii, temperatura aerului la amiază nu depăşeşte 22 de grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei, însă în sud-vestul Olteniei încă se ating valori apropiate de pragul caniculei, 34 de grade vor fi la amiază.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri, la orele amiezii şi în noaptea următoare instabilitatea atmosferică va fi tot mai acccentuată, şi sunt de aşteptat averse cu tunete, fulgere şi intensificări ale vântului. Până atunci mercurul din termometre se ridică din nou spre 28…29 de grade la umbră, aşadar vremea rămâne caldă.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, temperaturile scad mai puţin, la amiaza vor fi 21 de grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei, în timp ce în sudul Olteniei nu se mai depăşesc 31 de grade. Ca aspect, vorbim despre soare în prima parte a zilei, însă începând cu orele prânzului local în zona de munte, iar spre seară şi noaptea şi în est şi sud-est, norii se adună tot mai mulţi şi aduc averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, iar condiţiile de grindină se menţin şi ele. În celelalte regiuni, ploile scurte de vară sunt de aşteptat numai izolat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă va fi soare mare parte din zi, însă către seară şi în noaptea următoare se adună norii şi sunt aşteptate averse cu tunete, fulgere şi scurte rafale de vânt, dar după ce mercurul din termometre va fi urcat spre 27…28 de grade, cât se poate de normale pentru data din calendar.

PROGNOZA METEO. Duminică, instabilitatea atmosferică va fi tot mai pronunţată, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi scurte intensificări ale vântului, local la munte şi în sud-estul ţării, dar numai pe alocuri în sud şi nord-est. Izolat, vorbim şi despre cantităţi de apă mai însemnate şi încă sunt posibile căderi de grindină. În aceste condiţii maximele zilei se vor încadra între 20 de grade în nordul Moldovei şi 30 de grade în sud-vestul Olteniei, adică valori normale pentru data din calendar.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică, vremea se mai răcoreşte, la amiază vor fi aproximativ 25 de grade la umbră, căci soarele se ascunde adesea după nori şi din când în când mai plouă, slab cantitativ, însă cu tunete, fulgere şi unele intensificari de vânt.

PROGNOZA METEO. Luni tot instabilă rămâne vremea, iar temperaturile nu se avântă prea tare, rămân cele potrivite datei calendaristice, între 21 şi 29 de grade la scara întregii ţări. Iar în sud şi la munte norii stau adunaţi şi din când în când lasă local averse, însoţite de descărcări electrice şi vânt în rafale, pentru ca în noaptea următoare astfel de fenomene să fie prezente mai mult în vestul, centrul şi nordul ţării. Meteorologii nu ne dau veşti bune nici pentru următoarele zile, se pare că vremea va fi în continuare instabilă în toate reigunile, cel puţin până la jumătatea săptămânii viiitoare, iar temperaturile rămân un pic mai mici decât cele normale pentru jumătatea lunii iunie, va fi ceva mai răcoare decât ar trebui.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Interdicție pe STRĂZILE din România. Șoferii sunt ARESTAȚI pentru 30 de zile
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Vestea momentului despre Facebook. Se întâmplă doar în UE
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Medicii au CONFIRMAT! Ce se intampla cu Joe Biden in aceste momente
Capital.ro
Doliu în lumea muzicii. Adio, dragă DOAMNĂ! Muzica ei va fi eternă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Noi trageri Loto pe 18 iulie 2024: Reporturi semnificative la toate categoriile
MediaFlux
SCANDAL la Casa de Pensii. Ce se întâmplă cu adeverințele pentru pensii
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'