Prognoza meteo. Vremea va continua să se încălzească, va fi caniculă în sudul României

Joi 8 august 2024 vremea va continua să se încălzească, devenind călduroasă în majoritatea zonelor, pe arii restrânse caniculară în sudul țării. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 28 și 35 de grade Celsius.
Filip Stan
07 aug. 2024, 15:33
Prognoza meteo. Vremea va continua să se încălzească, va fi caniculă în sudul României
Prognoza meteo. Vremea va continua să se încălzească, va fi caniculă în sudul României

Prognoza meteo. La noapte, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperaturile minime vor fi de la 8…9 grade în estul Transilvaniei, până spre 21-22 de grade pe litoral. Spre dimineață, pe areale mici, mai ales în zonele depresionare se va forma ceață. În București, cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 15-18 grade, transmite ANM.

JOI

Vremea va continua să se încălzească, devenind călduroasă în majoritatea zonelor, pe arii restrânse caniculară în sudul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și izolat averse slabe, după-amiaza – cu precădere în zonele montane, iar spre sfârșitul nopții, posibil, în regiunile vestice și nord-vestice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 28 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, până la 9…10 grade.

București

Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea și vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade.

Citeşte şi: România se îndreaptă spre deşertificare. ANM a cumpărat 66 de senzori de umiditate a solului

VINERI

Vremea va fi călduroasă în sud-vestul, sudul și estul țării, iar local în Oltenia și Muntenia va fi caniculă și disconfort termic în creștere. În rest, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când la munte, local în Maramureș și Transilvania, pe arii restrânse în Oltenia, Muntenia și Moldova și izolat în rest, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe spații mici vor fi cantități de apă mai însemnate (peste 15…20 l/mp), vijelii și punctiform căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 și 36 de grade, iar cele minime între 11…12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21…23 de grade pe litoral.

București

Vremea va fi călduroasă, caniculară în orele amiezii, când și disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi variabil, dar mai ales spre seară vor fi înnorări temporare și posibil averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade.

SAMBATA

Vremea va fi călduroasă în majoritatea zonelor, pe arii restrânse caniculară și cu disconfort termic ridicat în orele amiezii în sudul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza, când pe spații mici în zonele montane și doar izolat în rest vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 28 și 35 de grade, iar cele minime între 10…12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22…23 de grade pe litoral.

București

Vremea se va menține călduroasă, caniculară în orele amiezii, când și disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 34…35 de grade, iar cea minimă de 19…21 de grade.

DUMINICA

Vremea se va menține călduroasă, caniculară în sudul și sud-vestul țării, unde disconfortul termic va fi ridicat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 29 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9…11 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22…23 de grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorări în nordul și estul țării, unde izolat vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat.

București

Vremea va fi caniculară, cu disconfort termic ridicat. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade, iar cea minimă de 18…21 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

LUNI, MARTI, MIERCURI

Vremea va fi călduroasă, caniculară în orele amiezilor îndeosebi în regiunile sudice și sud-vestice. Vor fi posibile ploi de scurtă durată, izolat, în zona montană.

București

Vremea va fi călduroasă, caniculară în orele amiezilor și nu va ploua.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Drumul din România pe care să nu circuli. Mulți au rămas blocați cu mașina pe el, în zonă muntoasă
Capital.ro
2.000 lei plătiți de stat. Decizie pentru femeile din România. Se ridică la Primărie în 90 zile
Playtech.ro
ȘOC! Cine ar fi comis tripla crimă din București. Polițiștii au fost ULUIȚI. Detalii halucinante
DailyBusiness
SCAD RATELE! Acești români vor plăti mai puțin la bancă
Adevarul
Viața în „orașul fantomă” din mijlocul Dunării. Porțile de Fier 2, mega-șantierul din ultimii ani ai regimului Ceaușescu VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Ceaușescu nu s-ar fi gândit la așa ceva. Ce li se pregătește elevilor. Este incredibil!
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Mai rar așa ceva! Acest turist venit la plajă a fost amendat pentru că a mers pe faleză fără tricou. Câți bani a trebuit să plătească
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Un segment din Valea Oltului se redeschide miercuri seară! De asemenea, lucrările pe Autostrada Moldovei au evoluat considerabil
Capital.ro
Statul NU mai plătește BANII. Ordin final și irevocabil la Guvern: Nu mai accept!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
VIDEO "Avea 20 de lovituri de cuțit pe corp. Două victime erau în saci". Detalii șocante din tripla crimă care a îngrozit Capitala
substantial.ro
Putin cere guvernului urgent să gestioneze situația din regiunea Kursk după incursiunile ucrainene
MediaFlux
PENSII: Cum se acordă MAJORĂRILE în funcție de perioada muncită
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!